Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Stefan Popescu »

Vedeți domnule Serbu că judecând la rece și fără pasiuni ajungeți la concluzia corectă?
PS Unde ajungem toți, știe doar cel de sus. Noi habar nu avem!

Stefan Popescu
pescar de competitie

oanavictor scrie: Sa inteleg de aici ca sa facut loc in organigrama domnului vladeanu si domnului pangica !!!!!!!!!!!!!!!CA DACA NU .........EU SI CU MATEIANU SUNTEM INTERESATI DE POSTURI DE CONDUCERE ,ASTA NEMAIPUNAND-UL LA SOCOTEALA PE VALI VESA CARE E FIERT PE ASA CEVA :!: :idea:
Ați avut această posibilitate domnule Oană în anul 2008. Vă aduceți aminte? Era să fiți președintele Federației. De ce nu ați ajuns?
PS Aici intră oameni botezați, nu orice ........! Exclud din această categorie pe domnul Vali Vesa, pentru care am un deosebit respect!

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

Stefan Popescu scrie:
oanavictor scrie:
Ați avut această posibilitate domnule Oană în anul 2008. Vă aduceți aminte? Era să fiți președintele Federației. De ce nu ați ajuns?

NU EU TREBUIA SA FIU PRESEDINTELE FEDERATIEI ..........MAI SAPATI VA ROG FRUMOS !

PS Aici intră oameni botezați, nu orice ipochimen!

IPOCHIMEN .......DIN GREACA IPOKIMENON .........GHIP ,FATA ,FIGURA ,INS ,OM ,PERSOANA ............DIN ASTA SE INTELEGE CA LA DUMNEAVOASTRA IN FEDERATIE NU SUNT OAMENI CI ........MAIMUTE ,CAINI ,PISICI ,STATUI ,ROBOTI ,EXTRATERESTRI........... :!: :!:

Exclud din această categorie pe domnul Vali Vesa, pentru care am un deosebit respect!
ATAT DE MULT RESPECT AVETI INCAT ATI FI DORIT CA EL SA FIE LA PUSCARIE SAU DEPORTAT IN ALTE LOCURI DEPARTE DE LUMEA CIVILIZATA ........SI ASTA DOAR ACUM 3 LUNI :idea: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Stefan Popescu
pescar de competitie

Dacă aș fi avut această intenție, lotul Ovidius nu pleca în Portugalia. Nu uitați că federația avea din aprilie-mai Autorizația de afiliere la CIPS. Și dacă notificam CIPS-ul, nu mai pleca niciun sportiv din România la vreo competiție internațională. Din câte știu, chiar m-am oferit să obțin autorizația obligatorie prevăzută de lege pentru participarea echipelor reprezentative la competițiile oficiale internaționale. Din păcate, dl. Vesa a preferat să ignore această ofertă. Din păcate pentru sportivi, fiind astfel privați de recunoașterea meritelor sportive și a premiilor pe care le meritau!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Dacă aș fi avut această intenție, lotul Ovidius nu pleca în Portugalia
daca puteai ai fi facut-o fara sa clipesti , dar o ..... cu tupeu in continuare , suferi ca te ia toata lumea la .....si nu impresionezi pe nimeni cu actele tale de kkt
bai o......comunist , nu ai fost si nu vei fi lider in nimic niciodata si te doare rau asta
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie

Cristi Y scrie:
Stefan Popescu scrie:Dacă aș fi avut această intenție, lotul Ovidius nu pleca în Portugalia
daca puteai ai fi facut-o fara sa clipesti , dar o .... cu tupeu in continuare , suferi ca te ia toata lumea la ..... si nu impresionezi pe nimeni cu actele tale de kkt
bai ol...comunist , nu ai fost si nu vei fi lider in nimic niciodata si te doare rau asta
Și ce-ți pasă ție? Deci, nu puteam?
Asta ce reprezintă?
http://www.crapmania.ro/articole/compet ... orbu-24471
PS Apropo de chestia aia cu liderul; nu ți se pare că stăpânesc situația? Altfel nu ai fi așa ofticat. Se citește în tot ce spui...

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie: Și ce-ți pasă ție? Deci, nu puteam?
Asta ce reprezintă?
nu dovedeste ca ai fi putut sa impiedici lotul Ovidius sa plece in septembrie in Portugalia , nu mai bate campii
Stefan Popescu scrie:Altfel nu ai fi așa ofticat.
esti mai prost ca um melc mort , ce motive as avea sa ma oftic ?? nu ma mai intereseaza acest fenomen , ce am avut de spus si de facut am facut , sa te f..t metodic in gura este doar un divertisment pt mine , in schimb tu iti joci cartea vietii si te arde ca esti tratat cu kurul :lol: :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Este cea mai sinceră definitie pe care ți-ai dat-o întrucât văd că te obosești să mă tratezi. Să înțeleg că ești ce ai zis tu?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ești și păros?

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

ce creatura infantila esti , s-a distrat genetica cand te-a adunat intr-o gramada gelatinoasa formata din transpiratie si minciuna

un vagabond comunist :twisted:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Nu te mai obosi să demonstrezi că ești necioplit. Destul că o știu eu, mai ales de pe mesajele private. Dar să te obosești s-o mai arăți și la alții, este sinucidere curată. Vrei să-ți arăt ce zic alții pe privat despre tine? Cretin a fost cel mai dulce epitet! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”