Pareri Nick 95 evolution

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

GDX24
Puncte: 0

Re: Pareri Nick 95 evolution

Mesaj de GDX24 »

ZyZZ scrie:Sa inteleg ca mai bine raman la rod podul meu din inox trainic,finut si frumos.
Parerea mea este sa-ti cumperi exact ce iti place tie,nu tine cont de prea multe pareri,pentru ca multi sunt subiectivi.Nu am auzit pe nimeni sa se planga de un astfel de rod pod,poate doar de pret :D
Daniel Garbovan

Orlando

Mesaj de Orlando »

ionut72 scrie:
Se merita sa dau aceasta suma pe un rodpod.
Daca merita sau nu (in nici un caz se merita, inlocuieste "merita" cu "renteaza" si vei vedea cum suna se renteaza :D), numai tu poti sa stii!

Merita 240000 de euro un Mercedes cl 65 AMG? Sau 500000 un Ferarri? Merita un Koenigsegg sau un Veyron un milion si? Cata vreme exista BMW M5 sau Nissan Skyline GTR R36 nu, ar zice altii. Etc.

Da' poate ca am mers prea departe cu comparatiile: merita o mulineta Shimano Stella 940 euro?

http://www.nordfishing77.at/r-o-l-l-e-n ... l-die.html

Ioane,la Shimano m-ai prins.La fel ca si pe Nick95,pe Shimano as da cat mi-ar cere si as avea.
EU SUNT FERT PE SHIMANO :wink:

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Bah, eu vorbesc cu tine ca mi-e frica! Smardoiule! :D :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Orlando

Mesaj de Orlando »

ionut72 scrie:Bah, eu vorbesc cu tine ca mi-e frica! Smardoiule! :D :D
AI GRIJA CA-TI RUP SI TIE CARCA CUM I-AM RUPT-O LU NAE POPESCU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Orlando scrie:
ionut72 scrie:Bah, eu vorbesc cu tine ca mi-e frica! Smardoiule! :D :D
AI GRIJA CA-TI RUP SI TIE CARCA CUM I-AM RUPT-O LU NAE POPESCU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Are caldura-n pod? :lol: :lol:

Sa zici mersi ca, de frica, a sunat la ... 911 in loc de 112! Ca te trezeai cu "mascatii" la usa! :lol: :lol:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Radu Mitrea

Pareri Nick 95 evolution

Mesaj de Radu Mitrea »

ZyZZ scrie:Ce parere aveti despre acest rod pod,merita 3000ron.Se merita sa dau aceasta suma pe un rodpod.Cu respect Adi
Nu ai cum sa faci o alegere gresita, daca vei opta pentru modelul asta, parerea mea ;)

Eu am avut Sky Pod (imbinari de plastic, buzz-bari originali sunt destul de ingusti si mai dai bani pe un set mai lat, tremura la orice bat ridicat + se zgarie destul de repede vopseaua); Ranger Pod - un pic mai stabil ca Sky Pod-ul - datorita imbinarilor duble, vopseaua la fel de pretentioasa, la fel povestea cu buzz-bari, imbinari tot de plastic ;)

Folosesc 95 EVO de anul asta si pot sa zic ca, dintre toate rod pod-urile pe care le-am avut, asta este "ma-sa" :D ... este un rod pod stabil, usor de montat, aerisit, dar, cum nu exista rod-pod-ul perfect, destul de piperat :)

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Nume utilizator schimbat din radu1985

ZyZZ

Mesaj de ZyZZ »

radu1985 scrie:
ZyZZ scrie:Ce parere aveti despre acest rod pod,merita 3000ron.Se merita sa dau aceasta suma pe un rodpod.Cu respect Adi
Nu ai cum sa faci o alegere gresita, daca vei opta pentru modelul asta, parerea mea ;)

Eu am avut Sky Pod (imbinari de plastic, buzz-bari originali sunt destul de ingusti si mai dai bani pe un set mai lat, tremura la orice bat ridicat + se zgarie destul de repede vopseaua); Ranger Pod - un pic mai stabil ca Sky Pod-ul - datorita imbinarilor duble, vopseaua la fel de pretentioasa, la fel povestea cu buzz-bari, imbinari tot de plastic ;)

Folosesc 95 EVO de anul asta si pot sa zic ca, dintre toate rod pod-urile pe care le-am avut, asta este "ma-sa" :D ... este un rod pod stabil, usor de montat, aerisit, dar, cum nu exista rod-pod-ul perfect, destul de piperat :)

De unde l-ai achizitionat si cu cat?
MILF-Man I Love Fishing!!! :D

Radu Mitrea

Pareri Nick 95 evolution

Mesaj de Radu Mitrea »

ZyZZ scrie:De unde l-ai achizitionat si cu cat?
L-am luat de la BF, in februarie sau martie, pret lista cu discount 5%. Am fost doar sa-l vad, cu intentia de a-l achizitiona de afara, dar am plecat cu el din magazin...

Nume utilizator schimbat din radu1985

ZyZZ

Mesaj de ZyZZ »

acolo l-am vazut si eu,3000 ron,sa vedem in cat timp fac rost de bani. 8)
MILF-Man I Love Fishing!!! :D

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

(Ioane,la Shimano m-ai prins.La fel ca si pe Nick95,pe Shimano as da cat mi-ar cere si as avea.)Te-ai umplut de bani anu asta la concursuri si te vaiti , aha.

Bine dracu ca nu ai bani . S-au crezi ca dumnezeu da bani la toate gistele ? Da si el la oamenii cu cap la astia de sunt smardoi le da pe circa . :lol: :lol: :lol:
UAAAAAAAAAAAAAAAAAA bau baule uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”