Ps:eu unul numai am rabdare

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
numai = doar .Afirmatia dumneavoastra suna cam asa " Eu unul doar am rabdare". Deci mai asteptam, ca nu se grabeste nimeni.......Dumitrache scrie:Ce se mai intampla cu balta de care vorbeam acum cateva luni intr-un alt topic? Ii dati drumul anul care vine? Ce taxe o sa fie?
Sunt sigur ca a vrut sa scrie: "Ps:eu unul nu mai am rabdareDumiD scrie:numai = doar .Afirmatia dumneavoastra suna cam asa " Eu unul doar am rabdare". Deci mai asteptam, ca nu se grabeste nimeni.......Dumitrache scrie:Ce se mai intampla cu balta de care vorbeam acum cateva luni intr-un alt topic? Ii dati drumul anul care vine? Ce taxe o sa fie?
Ceva specific noua ,Romanilor...a fost ultima data cand scriu pe forum.Sarbatori fericite ,si sa fim mai buni.DumiD scrie:numai = doar .Afirmatia dumneavoastra suna cam asa " Eu unul doar am rabdare". Deci mai asteptam, ca nu se grabeste nimeni.......Dumitrache scrie:Ce se mai intampla cu balta de care vorbeam acum cateva luni intr-un alt topic? Ii dati drumul anul care vine? Ce taxe o sa fie?
Te-ai suparat ca vacaru' pe sat! Daca ramaneai corijent cand trebuia la "Limba Romana", acu' nu se mai lua nimeni de halul in care ai scris. Intre "nu mai" si "numai" e o diferenta atat de mare ... cum este intre "o data" si "odata". Decat!Ceva specific noua ,Romanilor...a fost ultima data cand scriu pe forum.
Te-ai retras in plina glorie!Dumitrache scrie:Ceva specific noua ,Romanilor...a fost ultima data cand scriu pe forum.Sarbatori fericite ,si sa fim mai buni.
Cand "eream" eu la scoala sa "fi" (otel beton) se scria corect...gosdra scrie:De ce e bine sa stii gramatica? Pentru ca, "Mai bine sa fi ..... ,decat sa fii ....."!
Dumitrache scrie:Ce se mai intampla cu balta de care vorbeam acum cateva luni intr-un alt topic? Ii dati drumul anul care vine? Ce taxe o sa fie?