Intrebare swingere Hakuyo

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Emilz

Intrebare swingere Hakuyo

Mesaj de Emilz »

Am achizitionat de curand 3 swingere Hakuyo Mk2 Illuminated cu noul tip de balama. Am ramas impresionat de calitatea si finisajele acestor swingere si tin sa-l felicit pe domnul Dan Mitranescu pentru realizarea si accesibilitatea produselor sale.
Totusi m-am lovit de o problema de compatibilitate cu avertizorii mei, Carp Academy Pulsar (copie dupa Energoteam Essential). Piesa de plastic a swingerului ce se fixeaza imediat sub avertizor este prea lata si nu permite introducerea mufei jack in avertizor. Swingerele mele cele vechi au piesa aceea subtiata in dreptul mufei astfel incat nu sunt probleme cu mufa jack. Am incercat sa pun piesele cele vechi pe swingerele Hakuyo dar nu se potrivesc. S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema si daca da ce solutie se poate adopta in cazul de fata.
Va multumesc.
Fişiere ataşate
Piesa Hakuyo
Piesa Hakuyo
piesa Hakuyo.jpg (88.5 KiB) Vizualizat de 2806 ori
Piesa swinger vechi
Piesa swinger vechi
piesa compatibila cu avertizorul.jpg (109.03 KiB) Vizualizat de 2806 ori
Avertizor
Avertizor
2013-12-14 16.23.05.jpg (88.7 KiB) Vizualizat de 2806 ori

osc1or
Veteran
Puncte: 0

Re: Intrebare swingere Hakuyo

Mesaj de osc1or »

Da, si eu m-am confruntat cu aceasta problema.
Ar trebui sa se potriveasca clemele de la swingeri, nu inteleg de ce nu se potrivesc la tine.
Eu pt a rezolva problema mi-am achizitionat un set de conectori rapizi (tot de la magazin de la mitranescu) pe care i-am montat intre clema de pe pichet/rodpod si senzor.
Acesto conectori te ajuta si sa montezi mai repede senzorii pe pichet/rodpod, nu mai stai sa insurubezi/desurubezi la fiecare partida.
Critic echilibrat

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

O prima solutie este ... pila rotunda. :)
Cu aceasta se poate face degajarea necesara.
Talpica permite aceasta decupare fara sa existe riscuri de a se rupe.
Asa a fost conceputa , pentru a acoperi toate genurile de avertizori.
Swingerul beneficiaza de aceeasi garantie.

O alta solutie este o talpica cu decuparile facute ( exact ca cea avuta ) , dar care se potriveste pe swinger.
Aceasta se primeste gratuit de la mine din magazin. Putem da chiar si de rezerva aceste piese. Problema este ca sunt putin mai slabute ca rezistenta ...

O ultima solutie si poate cea mai buna prin utilitate este conectorul .
http://danmitranescu.ro/109-1120/SUPORT ... NECTOR.php

Emilz

Mesaj de Emilz »

Va multumesc mult pentru raspunsuri, m-ati scos din ceata. Nu vreau sa decupez in talpica deoarece swingerul este prea frumos asa cum este si imi este tare mila de el. Solutia cu conectorul este nemaipomenita. Nu ma gandisem la asta. Voi avea acces si la butonul on/off/night mode care inainte era greu de accesat.

adyman

Mesaj de adyman »

Salut mult mai simplu si sigur,bormasina si bun burghiu de 7.si faci o gaura prin care sa bagi mufa de tip jack.

Iulianspataru

Mesaj de Iulianspataru »

Salut.
Ai rezolvat problema cu talpa swingerului?
Am achizitionat si eu exact acelasi model de senzori si swinger, deci am intampinat aceasi problema.
Daca ai rezolvato poti sa imi spui si mie cum?
Multumesc
Invata din greselile altora, viata e prea scurta pentru a le face tu insuti pe toate.

Emilz

Mesaj de Emilz »

Da, am rezolvat. Am cumparat de la magazinul domnului Dan conectori rapizi care departeaza senzorul de swinger. Cu ajutorul conectorilor se monteaza senzorii mult mai rapid, nu mai stau sa insurubez nimic. Daca ai acelasi tip de senzori ca mine (Carp Academy Pulsar, Energoteam Essential sau modele similare) mai beneficiezi de avantajul de avea acces la butonul "off/on/night mode" care se afla dedesubtul senzorului langa mufa jack. Asta a fost solutia aleasa de mine si sunt tare multumit de ea.

Totodata am primit bonus (gratis) si 3 talpici cu decupatura stanga-dreapta care permit introducerea mufei jack fara conector rapid. Acestea sunt confectionate dintr-un plastic mai rigid si fiind destul de subtiri in zona decupaturilor pot deveni casante daca se folosesc la temperaturi scazute. Inca nu le-am folosit deci nu-mi pot da cu parerea despre ele.

Deci solutii exista si daca vrei sa cheltuiesti bani si daca nu. :mrgreen:
Succes!

thunder

Mesaj de thunder »

Problema exista si in combinatie cu senzorii hakuyo 2014. Am achizitionat si eu un set de avertizori modelul 2014(spre norocul meu, ultimul set chiar :D) si m-am lovit de aceeasi problema. Voi achizitiona niste conectori rapizi pt ca nu vreau sa pilesc/gauresc talpa swingerului.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”