Pareri costum F-32 Combi-Suit

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
roni
Puncte: 0

Pareri costum F-32 Combi-Suit

Mesaj de roni »

As vrea sa imi fac cadou de Craciun acest costum. M-ar interesa si parerile celor care il folosesc. Ma intereseaza in primul rand daca tine cald si cat de lejer este la miscare(lansare,etc. ) Multumesc
Cojocaru Radu
Club Tomis Carp

roni

Re: Pareri costum F-32 Combi-Suit

Mesaj de roni »

? :D
Cojocaru Radu
Club Tomis Carp

darius123

Mesaj de darius123 »

Eu am modelul vechi (Tundra Suit), care este aproximativ la fel. Costumul este de calitate, daca ai nevoie de pescuit in conditii mai extreme.Eu am costumul de anul trecut si inca nu l-am folosit nici in lunile octombrie-martie. Este destul de greu, rigid, cu siguranta nu o sa poti nadii cu geaca pe tine.Dupa pararea mea este bun pentru perioadele reci ale anului la copca, sau pentru noptile de toamna-primavara cand stai pe scaun si astepti marea captura :) .
Daca ai nevoie de asa ceva, merita cu siguranta, dar bag mana in foc doar pentru modelul vechi, Tundra. Despre modelul nou nu prea o sa gasesti pareri, doar ce a aparut.Era un user pe acest forum ce vroia sa schimbe modelul nou cu model vechi, asta ar trebui sa iti dea de gandit. Daca cauti cu atentie, mai gasesti modelul Tundra la preturi mici de lichidare de stoc.In Anglia sunt cateva magazine on-lin care il vand la 40-50 lire, dar nu prea mai sunt marimi si nu stiu cum te descurci cu transportul.

roni

Mesaj de roni »

Multumesc pentru raspuns.
Cojocaru Radu
Club Tomis Carp

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”