Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
pharaoh
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de pharaoh »

oskar scrie:Ati inceput analiza aderentei la Federatie in pripa si punand carul inaintea boilor. CUM IL DAM JOS PE FANE????
Fane a pus primul carul inainta boilor cand a facut federatia cu cluburi fantoma, fara istoric, activitate competitionala sau alte legaturi cu activitatea asta.
oskar scrie: va oferit sa analizati ambele POSIBILITATI
Tu erai ala cu lectiile de gramatica ?
Marius Sârbu

oskar

Mesaj de oskar »

Scuze, din taste. Tocmai acum am vazut si vroiam sa corectez. Mea culpa! Bravo, Pharaoh, asta e abordarea corecta!
Ultima oară modificat Vin Dec 20, 2013 14:56 de către oskar, modificat 1 dată în total.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Ati inceput analiza aderentei la Federatie in pripa si punand carul inaintea boilor. CUM IL DAM JOS PE FANE???? Pentru mine, abordarea era alta: in primul rand strangerea de info referitor la prezent si viitor, apoi, daca Federatia este de perspectiva, cum il recompensam pe Fane pentru ceea ce a facut de UNUL SINGUR, apoi cum controlam ca ceea ce a creeat el sa functioneze pentru pescari (viitori plus actuali), iar FANE sa nu o ia pe aratura!
1)Aia nu e federatie, ci un simulacru trist. N-a oganizat pana acum nimic serios, n-are reprezentativitate si are in frunte un imbecil absolut care nu stie decat sa ameninte pe toata lumea cu puscaria si cu tribunalul.
2) De unul singur, taratoarea aia de-si zice presedinte, n-a reusit pana acum decat sa determine CIPS sa anuleze (sau, ma rog, deocamdata sa amane) organizarea in Romania a CM. Pentru asta merita cate o flegma in gura de la toti pescarii romani, in corpore.

Deci, toar'su', daca tu vrei sa ne transmiti ca pe smintitu' asta procesoman trebuie noi sa-l urmam si sa-l consideram liderul pescarilor romani, eu unul, iti transmit: asta nu se va intampla!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Agvps are azi congres. O sa vedem ce se intampla si in curtea lor, deoacamdata stiu sigur ca l-au dat in judecata pe popescu, cerand desfiintarea federatiei. Si se pare ca si MTS -ul a fost dat in judecata, cerandu-i-se anularea Cis-ului dat federatiei.
Poate ne lumineaza popescu, el cred ca este cel mai in masura.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

ionutz al nuștiucâtelea,
Nu te obligă nimeni. Ai impresia că tu ești pescar sportiv de competiție?
Nu-i așa că atunci când nu ajungi la struguri zici că sunt acrii?

PS Au început să curgă râuri de lacrimi pentru că ilustra ta persoană face grevă!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Vladut Mateianu scrie:Agvps are azi congres. O sa vedem ce se intampla si in curtea lor, deoacamdata stiu sigur ca l-au dat in judecata pe popescu, cerand desfiintarea federatiei. Si se pare ca si MTS -ul a fost dat in judecata, cerandu-i-se anularea Cis-ului dat federatiei.
Poate ne lumineaza popescu, el cred ca este cel mai in masura.
Ședința nu s-a terminat, dar nu cred că la unii din interior le este așa ușor. Acțiunile în instanță ale AGVPSR sunt niște petarde ieftine și care au ca scop inducerea în eroare a CIPS pentru a nu discuta cererea de afiliere a federației.
1. cererea de dizolvare formulată împotriva federației este cea mai bună glumă pe care am citit-o în ultimii ani. Adică, dl. Șelaru a formulat această cerere, presupunând că ICCJ nu va aproba recursul federației în litigiul cu APCR privind Avizul de constituire. Culmea; recursul a fost admis, deci acțiunea nu are obiect, decât achitarea daunelor morale solicitate de federație în valoare de 200.000 lei
2. Cât privește anularea CIS și a Autorizației de afiliere, juriștii de la MTS râdeau cu lacrimi, adică AGVPSR au atacat la contencios, 2 acte care nu sunt acte administrative unilaterale, așa cum prevede art. 2 alin. lit. c din Legea 554/2004. Așa că rămânem cum am stabilit. Și pentru care Curtea de Apel nu este competentă să se pronunțe! In dosare, a făcut și federația cerere în intervenție în interes propriu, pentru a elimina „surprizele”.

PS Din interior, se pare că AGVPSR nu s-ar opune organizării CM 2014 de către federație! Și vezi că nu este Congres, ci Consiliul director! O fi discutând și decizia de dezafiliere a AJVPS Alba?
Ultima oară modificat Vin Dec 20, 2013 15:38 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

ionut72 scrie:De unul singur, taratoarea aia de-si zice presedinte, n-a reusit pana acum decat sa determine CIPS sa anuleze (sau, ma rog, deocamdata sa amane) organizarea in Romania a CM
asa cum se intampla in multe ramuri sportive din Romania , prezenta capușelor care vor sa reinventeze roata sau apa calda nu fac alceva decat sa distruga , in pescuit prevad ca aici este inceputul sfarsitului ... dealtfel se fructifica calitatea distructiva de necombatut a romanului , din '89 incoace are cineva idee cat s-a construit si cat s-a distrus ??? incepand de la industrie , agricultura , etc .
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ok, vom vedea si care este punctul de vedere al agvps-ului, ce parere are despre organizarea cm de catre federatie, precum si ce variante au pentru desfasurarea pe viitor a campionatelor nationale.
Pana atunci insa, importanta este decizia cips-fips care va hotara cu cine merge mai departe ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Ai impresia că tu ești pescar sportiv de competiție?
Exceptand formularea idiot-redundanta, n-am, in ceea ce te priveste, decat o singura impresie. Mars!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

oskar scrie:Ati inceput analiza aderentei la Federatie in pripa si punand carul inaintea boilor. CUM IL DAM JOS PE FANE???? Pentru mine, abordarea era alta: in primul rand strangerea de info referitor la prezent si viitor, apoi, daca Federatia este de perspectiva, cum il recompensam pe Fane pentru ceea ce a facut de UNUL SINGUR, apoi cum controlam ca ceea ce a creeat el sa functioneze pentru pescari (viitori plus actuali), iar FANE sa nu o ia pe aratura!

Astea sunt discutii de bun simt, daca o sa castige FEDERATIA!
Daca o sa castige AGVPS-ul, discutiile sunt similare si se leaga de cum vedeti voi EVOLUTIA CARP FISHING-ului ROMANESC! Insa, la ora actuala, AGVPS-ul nu are CAMPIONAT NATIONAL!.

De aceea, Vladeanu, pe buna dreptate si logic, va oferit sa analizati ambele POSIBILITATI. VOI NU SI NU, SUNTETI SAMURAI, muriti cu bushido in mana. Samurai pentru AGVPS? - aia nu au nevoie de voi. Tora! Tora!
ni-mi dau seama cam ce aderenta are federatia asta a voastra, dar asta sigur nu-i din taste ci din scafarlie...eu fac parte din tagma celor ce au mai putina scoala decat vacanta lui popescu si d-aia nu prea inteleg.
informatiile despre prezent ni le ofera popescu zilnic aici si sunt dezastroase, iar cele despre viitor pe care tot el le indruga, cer atata imaginatie, atata bunavointa si nu in ultimul rand atata paranoia, incat sunt greu de acceptat de un om normal.
stai linistit, vladeanu nu a oferit nimic, analiza o poate face orice om cu discernamant fara topicul ala de doi lei.
in ceea ce priveste samuraii pentru agvps, esti total la furat...nu moare nimeni pentru agvps, singurul care s-ar putea sa moara esti tu si o vei face eroic pentru guru popescu :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”