Vladut Mateianu scrie:Agvps are azi congres. O sa vedem ce se intampla si in curtea lor, deoacamdata stiu sigur ca l-au dat in judecata pe popescu, cerand desfiintarea federatiei. Si se pare ca si MTS -ul a fost dat in judecata, cerandu-i-se anularea Cis-ului dat federatiei.
Poate ne lumineaza popescu, el cred ca este cel mai in masura.
Ședința nu s-a terminat, dar nu cred că la unii din interior le este așa ușor. Acțiunile în instanță ale AGVPSR sunt niște petarde ieftine și care au ca scop inducerea în eroare a CIPS pentru a nu discuta cererea de afiliere a federației.
1. cererea de dizolvare formulată împotriva federației este cea mai bună glumă pe care am citit-o în ultimii ani. Adică, dl. Șelaru a formulat această cerere, presupunând că ICCJ nu va aproba recursul federației în litigiul cu APCR privind Avizul de constituire. Culmea; recursul a fost admis, deci acțiunea nu are obiect, decât achitarea daunelor morale solicitate de federație în valoare de 200.000 lei
2. Cât privește anularea CIS și a Autorizației de afiliere, juriștii de la MTS râdeau cu lacrimi, adică AGVPSR au atacat la contencios, 2 acte care nu sunt acte administrative unilaterale, așa cum prevede art. 2 alin. lit. c din Legea 554/2004. Așa că rămânem cum am stabilit. Și pentru care Curtea de Apel nu este competentă să se pronunțe! In dosare, a făcut și federația cerere în intervenție în interes propriu, pentru a elimina „surprizele”.
PS Din interior, se pare că AGVPSR nu s-ar opune organizării CM 2014 de către federație! Și vezi că nu este Congres, ci Consiliul director! O fi discutând și decizia de dezafiliere a AJVPS Alba?