viper28 scrie:Recomand Carp Expert Spod. Este un bat foarte bun pentru spomb/racheta si nu am auzit pe nimeni care sa se planga ca s-ar "inmuia"/lasa blank-ul.
Dai un ochi, la Cormoran Pro Carp Eliminator..
CLAUDIULE,DACA VREI SA MAI FIM PRIETENI,DA DRACU JOS SARACIA AIA DE STEAG ,MI-E SILA CAND IL VAD
viper28 scrie:Recomand Carp Expert Spod. Este un bat foarte bun pentru spomb/racheta si nu am auzit pe nimeni care sa se planga ca s-ar "inmuia"/lasa blank-ul.
Dai un ochi, la Cormoran Pro Carp Eliminator..
CLAUDIULE,DACA VREI SA MAI FIM PRIETENI,DA DRACU JOS SARACIA AIA DE STEAG ,MI-E SILA CAND IL VAD
Ala e aer conditionat eco & mocka (Confédération suisse ).
Ultima oară modificat Vin Dec 20, 2013 10:02 de către gabi1, modificat 1 dată în total.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate".
(Salut! In acest caz iti recomand Free Spirit Spomb Rod! Lanseta dedicata acestui accesoriu utilizat pentru nadire.)
Il recomand si eu il avem din vara si pot spune ca nu are adversar pentru spomb , mai avem 2 spoduri dar nu se compara nici unul cu Free Spirit Spomb pentru lansarile cu spombul.Oricit de novice ai fi in aruncare lansezi lejer 100-120 m .Cu putin antrenament te duci si mai in fata . Asta findca ai spus ca vrei ceva dedicat pentru spomb. Si mai ales ca ai spus ca bani nu ar fi problema deci 750 lei si vei vedea ca ai luat exact cea ce doresti .
popescu59 scrie:(Salut! In acest caz iti recomand Free Spirit Spomb Rod! Lanseta dedicata acestui accesoriu utilizat pentru nadire.)
Il recomand si eu il avem din vara si pot spune ca nu are adversar pentru spomb , mai avem 2 spoduri dar nu se compara nici unul cu Free Spirit Spomb pentru lansarile cu spombul.Oricit de novice ai fi in aruncare lansezi lejer 100-120 m .Cu putin antrenament te duci si mai in fata . Asta findca ai spus ca vrei ceva dedicat pentru spomb. Si mai ales ca ai spus ca bani nu ar fi problema deci 750 lei si vei vedea ca ai luat exact cea ce doresti .
Ce test curve are Free Spirit-ul? Am cautat la ei pe site si nu am gasit informatia..
Thx!