FIR SHIMANO TECHNIUM INVISITEC

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Toderas Bogdan
Puncte: 0

Mesaj de Toderas Bogdan »

Buna ziua, as dorii sa achizitionez fir SHIMANO TECHNIUM INVISITEC, ce parere aveti despre acest fir? Iar daca pe tamburul mulinetei incap 390m de fir 0,35, imi puteti spune va rog cat fir de 0,28-0,30 ar incapea? Va multumesc!

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Teoretic, 450m.

zfcristian
Pescar de competitie

Re: FIR SHIMANO TECHNIUM INVISITEC

Mesaj de zfcristian »

Toderas Bogdan scrie:Buna ziua, as dorii sa achizitionez fir SHIMANO TECHNIUM INVISITEC, ce parere aveti despre acest fir? Iar daca pe tamburul mulinetei incap 390m de fir 0,35, imi puteti spune va rog cat fir de 0,28-0,30 ar incapea? Va multumesc!
Vezi k la shimano firul are o eroare cam de 0,2 in plus, astfel un 0,22 e de fapt un 0,24 si tot asa
Referitor la Invisitec la un momentdat cand am comandat de afara fire, am luat pt cineva o rola si mi s-a parut cam sarmos cel putin comparabil cu shimano technium cel clasic negru .

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

Da pentru mine l-ai luat.. :lol:
Intr-adevar ala vechi si negru e mult mai moale si mai bun.Invisitec-ul e sarmos si i-si schimba imediat culoarea dupa calitatea apei..

Toderas Bogdan

Mesaj de Toderas Bogdan »

Ms frumos baieti! :) Sa inteleg ca cel gri ( invisitec ) se deterioreaza repede, in sensul culorii si al gri-ului acela frumos datorita mizeriei din apa?

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Remus Munteanu scrie: Intr-adevar ala vechi si negru e mult mai moale si mai bun.Invisitec-ul e sarmos si i-si schimba imediat culoarea dupa calitatea apei..
Voau vi se pare Technium Invisitec mai sarmos decat Technium. ?!?
Mie mi se pare fix invers. Technium e mult mai rigid si sarmoas decat Invisitec. Invisitec mi se pare mult mai bun pentru pescuit lansat decat Technium pe care-l recomand pentru pescuit plantat sau in agatatura. E adevarat ca Invisitec isi schimba culoarea dar, cel putin in cazul meu, nu si-a schimbat proprietatile.

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

Asta-i parerea mea,Albert,si nu e obligatoriu sa fie buna.
Am pescuit 3 ani cu technium si un an cu invisitec.
Cred ca fiecare dintre noi poate avea fiecare preferinta lui..kristonite,p-line,ultima etc.... :D

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Remus Munteanu scrie:Asta-i parerea mea,Albert,si nu e obligatoriu sa fie buna.
Am pescuit 3 ani cu technium si un an cu invisitec.
Cred ca fiecare dintre noi poate avea fiecare preferinta lui..kristonite,p-line,ultima etc.... :D
Am inteles da' mi se pare ciudat :) Eu am pescuit multi ani cu technium(multi, nu mai stiu exact cati :lol: ) si lansat si plantat iar de vreo 2 am si Invisitec. Invisitecu' il folosesc doar la pescuit lansat iar Techniumu' a ramas pentru plantat si Dunare/Delta.
Una peste alta ambele fire sunt superbe. Din ce-am incercat, niciun fir nu se apropie de ele. Sunt scumpe dar merita fiecare banut.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”