Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de Stefan Popescu »

cornel.s scrie:
Stefan Popescu scrie:Este un forum închis?
Nimic special. Ofer doar informații utile!
Ia ofera-ne!
Esti autorizat de MTS sa organizezi competitii oficiale in tara noastra sau esti intr-o totala impostura?!!!!!!!!!!!!
Da. Autorizația a fost eliberată odată cu Certificatul de Identitate Sportivă și Avizul de Constituire!
Ești mulțumit sau vrei să o vezi? Dacă da, te aștept la Alba Iulia!

dincuradu kk

Mesaj de dincuradu kk »

Popescu Stefan, comenteaza stirea !

http://www.stopinfractori.ro/index.php/ ... e-suspecti

Stefan Popescu
pescar de competitie

Nu mă interesează subiectul, iar eu sunt din Alba Iulia!

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
cornel.s scrie:
Stefan Popescu scrie:Este un forum închis?
Nimic special. Ofer doar informații utile!
Ia ofera-ne!
Esti autorizat de MTS sa organizezi competitii oficiale in tara noastra sau esti intr-o totala impostura?!!!!!!!!!!!!
Da. Autorizația a fost eliberată odată cu Certificatul de Identitate Sportivă și Avizul de Constituire!
Ești mulțumit sau vrei să o vezi? Dacă da, te aștept la Alba Iulia!
Posteaz-o aici si te las in pace. Nu uita ca in textul de lege spune clar ca trebuie "avizare EXPRESA".
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Faaaaaaneeee! faniiiiiculeeee! Pertinenta sau impertinenta?!!!!!!!!!! Io zic ca mai degraba penitenta :wink: .
Urban culture.

Lucian Mustățea

Mesaj de Lucian Mustățea »

Cornel, Vlăduț, acest oskar (agentul 007) care vorbește mult și nu face absolut nimic, încercă să vă impresioneze făcând pe mediatorul în relația, dialogul cu Popescu Ștefan, incredibil, impardonabil!!!. În realitate este una și aceeși persoană cu individul cu care polemizați, acceași gândire, scop(pescari-sportivi=cotizanți)!!! Se ascunde sub pretextul că-l jignește crăparii și nu poate lăsa lucrurile așa, josnic și de tot râsul. Agentul 007 trebuie tratat cu indiferență pentru lașitatea de care a dat dovadă și nu numai!!!.OSKAR 007, pe mine mă cheamă Lucian și sunt din Brașov, deci nu-mi ascund identitatatea!!!
Nume utilizator schimbat din lucfish

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ lucifish

Luciane , este o sarbatoare mult prea frumoasa ca sa-ti bati capul cu un personaj negativ si tenebros ca popescu aka oskar , lasa-l sa se scalde in mocirla lui cu miros de minciuna si transpiratie , oricum are masa de craciun plina cu " de-ale gurii " din partea pescarilor

Craciun Fericit !
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Tata`e! N-am crezut ca sa-ti urez cele bune si fromoase pa topicu` distrusului :lol: .
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

a fost elucidata atitudinea federatiei in afirmatiile de anul trecut referitor la competitii . i-am adresat lui popescu o intrebare pe alt site care suna cam asa :

daca tot invoci sarbatorile explica urmatoarele angajamente facute public de frpsc :

6 iulie 2013

" Indiferent cine va reprezenta Romania la C.M in Portugalia FRPS va trimite 20 de suporteri la acest eveniment .
FRPS va suporta contravaloarea biletelor de avion si jumatate di pretul cazarii care va avea decat micul dejun inclus .
Luni revenim cu toate datele despre plecare -sosire . "

2 iulie 2013

" CONCURS INAUGURAL
CAMPIONATUL NATIONAL DE PESCUIT LA CRAP - 2013
Organizator: FEDERATIA ROMANA DE PESCUIT SPORTIV
Perioada de desfasurare: 12 – 16 august 2013, 96 ore
Locatia: Doripesco – pista de concurs nr. 4 "

7 august 2014

Tataie daca doresti sa te cazezi in aceasi locatie poti sa ei legatura cu firma La Flamingo Tours care a rezolvat cazarea , biletele de avion si inchirierea masinilor pe toata durata competitiei .

OARE NU CUMVA SE POT CALIFICA CA MINCIUNI ????????????????????

el , raspunde ... inocent ...:

Cine a făcut aceste afirmații ?

raspunsul meu :

pe siteul baricada , afirmatiile sunt facute de Buhac in numele federatiei , stii foarte bine acest lucru deoarece pe subiectul respectiv ai si tu postari

la care popescu raspunde :

Și de ce mi le pui mie în cârcă dacă Buhac a făcut mișto de tine?

popescule !!! nu a facut misto de mine ci de toti pescarii , postarea nu-mi era adresata direct iar la subiectul respectiv ai postat si tu impreuna cu ... buhacul de Buhac :lol: mai mult decat atat postarile respective au fost facute pentru a batjocorii echipa Ovidius care la momentul respectiv se pregateau sa faca deplasarea in Portugalia

daca tu crezi ca batjocura asta si minciunile tale vor ramane nepedepsite te inseli amarnic
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie

Buhac aruncă în eter câte o farsă, iar fraierii pun botul. Se pare că ai fost singurul!
PS Federația are obligații doar pentru sportivii săi, nu față de un închipuit ca tine!

PPS Mi-ai dat o idee cu memoriul la Ministru. O să-i scriu și eu să te pună să predai medaliile. Pe ele scrie România! Nu-ți aparțin!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”