Bafta la vânzare , eu îți recomand sa nu lași din preț

Mulineta asează firul incredibil pentru vechimea ei, se vede lucratura "made in Japan"!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Ai dreptate ;si eu am 4 buc de vanzare si nu stiu de ce ma grabesc sa la vand !Allen Besnovich scrie:Ultegra xt își merita fiecare bănuț. , cred ca este cea mai buna ultegra care s-a făcut vreodată. Păcat ca România e plină de figuri, daca nu strălucește, nu sunt bune. Englezii sunt de alta părere, ei încă le folosesc . .
Bafta la vânzare , eu îți recomand sa nu lași din preț![]()
Mulineta asează firul incredibil pentru vechimea ei, se vede lucratura "made in Japan"!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nici eu nu stiu da' daca le vinzi de pe topicul meu dai comisionR.R. FISHING TEAM scrie: Ai dreptate ;si eu am 4 buc de vanzare si nu stiu de ce ma grabesc sa la vand !
inainte sa le cumpar !Albert scrie:@Allen Besnovich
Stiu. Mai ales ca-s la mine-n familie de noi. Una a plecat mai e una la vanzare![]()
Un spod sau un marker ar fi extrem, da' extrem d fericit daca ar fi "imperecheat' cu ea![]()
La fel de bune, pe segmentul lor, sunt si celelalte doua. Tancuri pt. Dunare
Nici eu nu stiu da' daca le vinzi de pe topicul meu dai comisionR.R. FISHING TEAM scrie: Ai dreptate ;si eu am 4 buc de vanzare si nu stiu de ce ma grabesc sa la vand !![]()
![]()
![]()
P.S. Poza e luata de pe okazii, de acum cativa ani, sau ai facut-o dupa ce le-ai cumparat?
Albert scrie:Negociabil