Off-topic <-> Competitii

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: Cupa Primaverii Lacul Green Paradise 2014

Mesaj de gor965 »

Albert scrie: Sa inteleg ca de acum asa vor fi toate topicurile de-acolo? Doar cu regulament si inscrieri? :lol:
Tare as vrea s-o vad si p-asta. Sa nu mai fie mesaje legate de regulament, participanti sau taxe. Sunt curios cum veti reusi sa impuneti o asemenea regula. :lol:
Stiu ca e Craciunul, dar hai, mai taie din visele astea ... :D
Era vorba de un anunt al unui viitor concurs, la care, daca-ti convin conditiile, te inscrii, daca nu, cauti alte variante in alta parte ... ce-i asa greu de inteles ca autorul nu-si doreste polemici inca de la primele postari ?! In timpul concursului ori dupa terminarea acestuia, e clar ca orice discutie nu mai poate "afecta" lista de inscriere .
Albert scrie: Si din punctul meu de vedere mesajul care a generat acest topic a fost cat se poate de on-topic. Un potential client a facut o remarca pertinenta. Daca tu ai ales sa-l cenzurezi...asta e. Un client mai putin sunt convins ca nu conteaza la ce trafic are proprietarul baltii :lol:
Tu cand mergi la piata sa cumperi un kg de cartofi, incepi sa faci remarci pertinente vanzatorului ?...fara sa cunosti costul de productie, poti sa critici pretul ? Daca vanzatorul nu e dispus la negociere ce faci ? In cazul de fata "vanzatorul" nu a pus un regulament care se negociaza ... si e dreptul lui !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

petre iulian
Pescar de competitie

Re: Off-topic <-> Competitii

Mesaj de petre iulian »

sincer nu-l cunosc pe acest organizator si nu-i i/au apararea dar nu mi se pare ca este taxa mare /fata de premii pentru ca :

-chiar daca concursul este de 48 ore balta este inchisa 72 ore (vineri-sambata-duminica )
-niste cupe te costa destul ...sa zicem 1000 lei -12 cupe
-un arbitru te costa 100 lei (cel putin ) pe zi si se calculeaza ca la balta 3 zile (vineri-sambata-duminica )+ deplasarea pe balta (benzina)- ajungi la aproximativ 400 de arbitru
-mai sunt si alte cheltuieli de organizare (benner -diplome taxa pe reclama Crapmania -protocol ,etc )

Daca adununati toate astea pt. inchiriatul baltii raman cel mult 3.500 ron :wink: . (pt. 3 zile )
E usor sa arunci cu pietre cand nu ai habar de costuri :wink:

eu am organizat concursuri si la anul o sa mai organizez si astea sunt costurile reale si daca balta nu are multe locuri de pescuit nu prea iesi bine ca organizator ...:wink: . Calculati ca daca mai erau inca 5 locuri in plus costurile nu cresteau dar fondul crestea...daca mai bagi inca 5 locuri deja fondul de premiere este mare . Binenteles ca si taxa putea sa scada considerabil la acesdt fond de premiere daca erau 20-25 locuri :wink: :wink: ..

o zi buna si sper ca nu am suparat pe nimeni .... :wink: Eu personal nu comentez niciodata un concurs si daca vreau sa particip ma inscriu ...daca nu , nu ma inscriu :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Albert
pescar de competitie

Re: Cupa Primaverii Lacul Green Paradise 2014

Mesaj de Albert »

gor965 scrie: Tu cand mergi la piata sa cumperi un kg de cartofi, incepi sa faci remarci pertinente vanzatorului ?...fara sa cunosti costul de productie, poti sa critici pretul ? Daca vanzatorul nu e dispus la negociere ce faci ? In cazul de fata "vanzatorul" nu a pus un regulament care se negociaza ... si e dreptul lui !
Corect, pana la un punct. Ideea e ca da, negociez si intreb vanzatorul de ce are pret mai mare decat acum o saptamana. Daca ma convinge raspunzand e ok, cumpar de la el. Daca nu...nu. Pe langa ca nu cumpar mai si dau doua trei vorbe ca sa se mai subtieze coada.
Am o scarba fata de comerciantu' care te trateaza cu scitir de nu pot sa-ti spun. Decat sa spuna ca e dreptul lui sa puna orice pret si ca il doare-n basca de client mai bine nu spune nimic. Dreptul meu si ghinonul lui e ca EU ii dau banu' iar EL baleste la el.Asta-i comertul. Daca eu si inca 5 ca mine il ocolesc o sa puna matura-n usa si-o sa se apuce de altceva.
Revenind la exemplu din topicul asta, decat sa puna moderatorii sa cenzureze userii mai bine sa explice ce si cum. Nu mai spun ca e lame modul asta de-a...interactiona :lol:
Apropos, vezi ca mai e o observatie pertinenta pe acel topic, referitopare la data. Sterge-o si p-aia ca doar e dreptul organizatorului sa puna ce data de desfasurare doreste...carcotasii sa se abtina.Ori muta Pastele ori merg la braila organizata de el. :lol:

robert 82

Mesaj de robert 82 »

Comentariul era la subiect, Osc1or l-a postat si a fost sters ! De cine, asta era intrebarea ! Nu este corect cum se procedeaza, normal era ca acest organizator pe nume Tony86 sa raspunda frumos. Pai ce facem cu pumnul in gura fara motiv ?
Vancea Robert

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Oamenilor , fratilor vad ca nu se intelege . Omul care a afisata concursul PLATESTE CATRE CRAPMANIA o taxa . Si automat omului nu ii convine ca in topicurile deschise de el pentru a promova concursuri sa i se faca anti reclama si de aceea omul are dreptul sa lase in topicul lui ce postari doreste el , adica cel care plateste .Adica omul plateste sa promoveze un concurs sau sa fie criticat si el si balta pe acel topic ? Omul plateste pentru promovare nu pentru critici aduse in topicurile deschise de el.Sunt N topicuri deschise de partenri Crap Mania care platesc taxe catre acest site si se sterg destule postari care nu convin celui care plateste .Noi cei care facem diferite comentarii suntem doar participanti la acest forum pe cind dinsii PLATESC TAXA de promovare .
Mai departe e foarte simplu se poate deschide un alt topic in care putem sa criticam cit vrem noi .
Asta vrea sa va spuna si George .

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Anul trecut la concursul de pe green paradise au fost anuntate 16 echipe, dar cu 1 zi sau 2 inainte de inceperea concursului erau inscrise 17 echipe. Cand am intrebat cum e posibil, administratorul a spus ca banii de la a 17a echipa vor fi investiti in masa festiva de la finalul concursului.
Ajunsi pe balta, in dimineata concursului, am constatat ca 2 standuri din cele 17 organizate, erau inundate, unul avea apa 20cm + pe tot standul! Bine-nteles ca am avut onoarea sa tragem fix acel stand :)...
Cand am inceput concursul, ce s-a gandit Toni al nostru, sa nu mai faca masa festiva duminica dupa concurs, ci sa o dea in timpul concursului sambata. O masa festiva ma gandesc ca are rol de socializare mai mult dar ma rog... ni s-au adus in stand cate o farfurie de ciorba si o saramura din juma de biban pt fiecare concurent. Deci masa festiva de dupa concurs, s-a transformat intr-o bataie de joc sambata la pranz.. am aruncat direct tot ce am primit si am facut un mare gratar.. (am mai participat la "mese festive" organizate de organizatorii concursurilor pe balta.. ce a fost aici a fost cea mai mare bataie de joc posibila)
Despre arbitraj ce sa zic... erau 2.. Toni si prietena (care am uitat sa spun ca erau si bucatarii super mesei festive). Pt ca am avut 2 parteneri de concurs mai mult decat betivi ( :)) eu am ramas treaz in ambele nopti.. nu a trecut nimeni pe la noi niciodata.. puteai sa faci ce vrei in stand, nu te vedea nimeni.. standurile aproape unul de altul (undeva la 30m intre ele).
La festivitatea de premiere alta surpriza... nu s-a mai intocmit clasamentul pana la ultimele locuri (unde eram si noi :))... s-a facut decat top 3 sau 4 nu mai tin minte exact.. s-au impartit banii si gata... pa! am cerut si noi diplomele de participare promise si ghici ce... le-am primit in alb.. nescrise, nesemnate, ne-nimic..

Colac peste pupaza am luat totul ca o experienta interesanta de pescuit, si am trecut toate cele deranjante cu vederea...
Acum, vad anuntul cu concursul green paradise 2014, zic sa intru sa vad despre ce e vorba, aproape sunand catre parteneri sa ii convoc la un concurs dar ce sa vezi.. caliceniile continua... taxe mai mari, premii mai mici.. pt mine s-a pus capac si subiectul Green paradise este inchis!

p.s. imi pare rau ca nu am ascultat un pescar mai batran de aici de pe forum care m-a atentionat sa nu ma bag la concurs pe Green Paradise ca organizarea e proasta, balta slaba, pestii mici... etc...
Critic echilibrat

robert 82

Mesaj de robert 82 »

Bine ca dl.Toni86 nu poate sterge si aici , altfel ramaneau doar puncte puncte din postarea ta ! Poate ne spune si cum s-a castigat concursul intr-o noapte, de catre prietenii patronului, de ce pestii morti sunt pusi in calcul, de ce arbitreaza mereu el si nu arbitrii profesionisti, de ce sunt avantajati cei pe care ii cunoaste si sunt clienti balti ?
Vancea Robert

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

robert 82 scrie:Bine ca dl.Toni86 nu poate sterge si aici , altfel ramaneau doar puncte puncte din postarea ta !
Multi se vor inscrie la concurs fara a citi plangerile noastre de aici... pacat ca nu ne putem spune ofurile acolo unde trebuie, dar deh... a platit omul anuntul, chiar inteleg situatia..
Critic echilibrat

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Salut,

Ca si parere personala(am participat la ambele concursuri de anul trecut) sunt multe echipe (15) pt. cat suporta balta Green Paradise.
In schimb cei care vor cadea pe insula vor castiga detasat,sugerez ca acele locuri sa fie scoase din concurs pentru a echilibra balta,nu mai spun ca la insula ai 30-40 m pana-n malul de vis-a-vis iar pescuitul viteza este foarte usor de facut :wink:

P.S. Osc1or,sincer daca pescuiai locul unde ai cazut cum trebuie erai pe podium la sfarsit,decat un loc (de campat) frumos mai bine unul inundat care sa tina peste :wink:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Aici cred ca este ok ca fiecare sa isi spuna pasurile referitor la concursurile de pe acest lac .
Ca viitor participant vin cu citeva intrebari catre dl Toni .

In primul rind dl Toni de ce s-a marit taxa ?
Este indradevar nr de 15 participanti cel mai bun numar pentru balta dv sau ar trebui redus nr de concurenti ?
Cum se va proceda cu pesti morti pe timpul concursului ? Mai ales ca se stie ca pestii nu mor din cauza concurentilor .
Cine va arbitra acest concurs ? Asta findca arbitrajul facut de dv am inteles ca a fost sub orice critica.
Locurile de pescuit pina in primavara se vor reamenaja? findca am inteles ca o parte din locurile de pescuit sunt sub orice critica .
Ne puteti spune pina la data concursului ce cantitate de peste si mai ales ce marimi( in kg) de peste aveti in lac ?

Sper ca ne veti raspunde la intrebarile noastre fara sa va suparati , mai ales ca doriti sa promovati acest lac .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”