La tf se accepta plata in rate.marian_popescu scrie:daca ar accepta magazinele de specialitate un sistem de plata in rate, mi le-as comanda pe loc
mi se par pur si simplu superbe

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
La tf se accepta plata in rate.marian_popescu scrie:daca ar accepta magazinele de specialitate un sistem de plata in rate, mi le-as comanda pe loc
mi se par pur si simplu superbe
CENTURY FG 3,90m 3,5lbs !!!!! corespunde criteriilorrazvan_bv scrie:Salut!Ma gandesc la un upgrade la lansete si cred ca acestea corespunde cu ceea ce imi doresc.Caut o lanseta destul de puternica pentru pescuitul la distanta dar care nu rapeste prea mult din placerea drilului . Am citit recenzia facuta de catre Vlad Pavlovici dar doresc si alte opinii de la cei care le-au pescuit.Multumesc.Numai bine!
La targ anul acesta la Budapesta numa asa au fost cele din noua generatie , modele vechi dar noua generatie de imbinare, s-a inversat mufarea pentru a permite subtierea segmentului principal, segmentul de varf ii neschimbat in schimb segmentul de cotor arata senzational cu blank asa subtiere ...am crezut ca sunt alte modele de lansete cand le-am vazut , le recunosti numa dupa segmentul de varfmariusangler scrie:...Unde ati mai vazut o lanseta de 3,75 lbs groasa la mandrina cat degetul mic de la mana?
Cum adică sa inversat mufarea ?Doeat scrie:La targ anul acesta la Budapesta numa asa au fost cele din noua generatie , modele vechi dar noua generatie de imbinare, s-a inversat mufarea pentru a permite subtierea segmentului principal, segmentul de varf ii neschimbat in schimb segmentul de cotor arata senzational cu blank asa subtiere ...am crezut ca sunt alte modele de lansete cand le-am vazut , le recunosti numa dupa segmentul de varfmariusangler scrie:...Unde ati mai vazut o lanseta de 3,75 lbs groasa la mandrina cat degetul mic de la mana?