Shimano Tribal XS1 Intensity 13' 3.75lb

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

osc1or
Veteran
Puncte: 0

Re: Shimano Tribal XS1 Intensity 13' 3.75lb

Mesaj de osc1or »

marian_popescu scrie:daca ar accepta magazinele de specialitate un sistem de plata in rate, mi le-as comanda pe loc
mi se par pur si simplu superbe
La tf se accepta plata in rate.
Critic echilibrat

prologic

Mesaj de prologic »

razvan_bv scrie:Salut!Ma gandesc la un upgrade la lansete si cred ca acestea corespunde cu ceea ce imi doresc.Caut o lanseta destul de puternica pentru pescuitul la distanta dar care nu rapeste prea mult din placerea drilului . Am citit recenzia facuta de catre Vlad Pavlovici dar doresc si alte opinii de la cei care le-au pescuit.Multumesc.Numai bine!
CENTURY FG 3,90m 3,5lbs !!!!! corespunde criteriilor :wink:

Doeat
pescar de competitie

Mesaj de Doeat »

mariusangler scrie:...Unde ati mai vazut o lanseta de 3,75 lbs groasa la mandrina cat degetul mic de la mana? :lol:
La targ anul acesta la Budapesta numa asa au fost cele din noua generatie , modele vechi dar noua generatie de imbinare, s-a inversat mufarea pentru a permite subtierea segmentului principal, segmentul de varf ii neschimbat in schimb segmentul de cotor arata senzational cu blank asa subtiere ...am crezut ca sunt alte modele de lansete cand le-am vazut , le recunosti numa dupa segmentul de varf
Roland K.
KRap-Baits RO

Alin Galbenu
Moderator

Shimano Tribal XS1 Intensity 13' 3.75lb

Mesaj de Alin Galbenu »

Doeat scrie:
mariusangler scrie:...Unde ati mai vazut o lanseta de 3,75 lbs groasa la mandrina cat degetul mic de la mana? :lol:
La targ anul acesta la Budapesta numa asa au fost cele din noua generatie , modele vechi dar noua generatie de imbinare, s-a inversat mufarea pentru a permite subtierea segmentului principal, segmentul de varf ii neschimbat in schimb segmentul de cotor arata senzational cu blank asa subtiere ...am crezut ca sunt alte modele de lansete cand le-am vazut , le recunosti numa dupa segmentul de varf
Cum adică sa inversat mufarea ?

viper28

Mesaj de viper28 »

Am vazut la TF Tribal XS1 Intensity. Arata superb si se prezinta extraordinar. Daca ai buget parerea mea personala este aceea sa le cumperi. In pretul lor nu prea au concurenti. E doar o parere personala. Undeva in toamna cand o sa fac un upgrade iau serios in considerare aceste lansete sa le combin cu Ultegra XSC.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”