Ingrediente mix boilies !

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
George-Alexandru
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Ingrediente mix boilies !

Mesaj de George-Alexandru »

PS.

Avand in vedere succesul inregistrat cu RR,Haith's a scos pe piata din acest an inca 3 tipuri:Robin Green,Robin Orange si Robin Gold.
Le am avut avut pe mana in acest an pe toate 3,m am jucat putin cu ele si par la fel de interesante. :wink:
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

sandu marian

Mesaj de sandu marian »

extract GLM, belachan, lt94, predigerata...

Dan Andrei
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Andrei »

Vladut Mateianu scrie:Ptr cei care considera RR un ingredient nelipsit in mixuri , o intrebare . De ce ? Ce rol are RR ? :roll:
Doar colorant.......un colorant f. scump :D
“Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți..... la fel și când ești prost.”

Philippe Geluck.

vior3l

Mesaj de vior3l »

Dan Andrei scrie:
Vladut Mateianu scrie:Ptr cei care considera RR un ingredient nelipsit in mixuri , o intrebare . De ce ? Ce rol are RR ? :roll:
Doar colorant.......un colorant f. scump :D
Da-mi voie sa te contrazic daca-mi permiti, nu este doar un colorant, parerea mea!!! Daca cunosti bn ingredientul de ce nu dezvolti, sa aflam si noi :)

robert 82

Mesaj de robert 82 »

Robin Red = extract de sfecla rosie +boia de ardei dulce+seminte pisate . Nu are cum sa faca rau, chiar ajuta digestia!
Asta nu inseamna ca fara nu iese mixul bun, eu de exemplu nu folosesc!
Vancea Robert

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

faina de soia
gris
faina de malai

In afara de faina de peste vad ca se discuta doar de ingrediente scumpe. Mai bagati si d-astea ieftine sau ati castigat toti la loto

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Asa s-a inceput topicul, cu 3 ingrediente care nu lipsesc din nici un mix.
Si eu observ ca toata lumea baga numai wpc, amino, glm, predigerate...

ce credeti, un mix: 25% gris, 25% faina de soia, 30% faina de peste, 20% seminte de pasarele macinate (si eventual inca 5% sare, piper, boia, condimente chinezesti) + partea lichida putin CSL + aroma 10ml + lapte porumb/oua nu prinde peste? eu zic ca prinde foarte bine... dar trebuie sa umflam putin muschii pe noi sa punem si putina pudra de squid, si putin GLM, si putin minamino, si nutramino, si coaja pisata de scoica.. :) (ca sa ne creasca noua increderea in nada cica :))
Critic echilibrat

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Pai depinde osc1or ce faci cu reteta aia a ta, te duci pe Moara sau pe Magura sa te distrezi, sau te duci la Cupa Primaverii....ca sa castigi?

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

la cupa primaverii nu am cum sa castig nici daca arunc cu pietre in apa la toti concurentii dar asta e alta discutie :))
Critic echilibrat

didi-ionita

Mesaj de didi-ionita »

osc1or scrie:Asa s-a inceput topicul, cu 3 ingrediente care nu lipsesc din nici un mix.
Si eu observ ca toata lumea baga numai wpc, amino, glm, predigerate...

ce credeti, un mix: 25% gris, 25% faina de soia, 30% faina de peste, 20% seminte de pasarele macinate (si eventual inca 5% sare, piper, boia, condimente chinezesti) + partea lichida putin CSL + aroma 10ml + lapte porumb/oua nu prinde peste? eu zic ca prinde foarte bine... dar trebuie sa umflam putin muschii pe noi sa punem si putina pudra de squid, si putin GLM, si putin minamino, si nutramino, si coaja pisata de scoica.. :) (ca sa ne creasca noua increderea in nada cica :))
Dar crezi ca se leaga ? Sau se ruleaza chestia aia ? Si Daca se ruleaza , rebuturile in cat timp se pietrifica ? Mai poti sa le salvezi , sa scoti ceva din ele ?
On topic : intradevar 3 ingred care nu lipsesc : sare , piper si potentiatori

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”