Avand in vedere succesul inregistrat cu RR,Haith's a scos pe piata din acest an inca 3 tipuri:Robin Green,Robin Orange si Robin Gold.
Le am avut avut pe mana in acest an pe toate 3,m am jucat putin cu ele si par la fel de interesante.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Doar colorant.......un colorant f. scumpVladut Mateianu scrie:Ptr cei care considera RR un ingredient nelipsit in mixuri , o intrebare . De ce ? Ce rol are RR ?
Da-mi voie sa te contrazic daca-mi permiti, nu este doar un colorant, parerea mea!!! Daca cunosti bn ingredientul de ce nu dezvolti, sa aflam si noiDan Andrei scrie:Doar colorant.......un colorant f. scumpVladut Mateianu scrie:Ptr cei care considera RR un ingredient nelipsit in mixuri , o intrebare . De ce ? Ce rol are RR ?
Dar crezi ca se leaga ? Sau se ruleaza chestia aia ? Si Daca se ruleaza , rebuturile in cat timp se pietrifica ? Mai poti sa le salvezi , sa scoti ceva din ele ?osc1or scrie:Asa s-a inceput topicul, cu 3 ingrediente care nu lipsesc din nici un mix.
Si eu observ ca toata lumea baga numai wpc, amino, glm, predigerate...
ce credeti, un mix: 25% gris, 25% faina de soia, 30% faina de peste, 20% seminte de pasarele macinate (si eventual inca 5% sare, piper, boia, condimente chinezesti) + partea lichida putin CSL + aroma 10ml + lapte porumb/oua nu prinde peste? eu zic ca prinde foarte bine... dar trebuie sa umflam putin muschii pe noi sa punem si putina pudra de squid, si putin GLM, si putin minamino, si nutramino, si coaja pisata de scoica..(ca sa ne creasca noua increderea in nada cica
)