bancuri

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
osc1or
Veteran
Puncte: 0

Re: bancuri

Mesaj de osc1or »

ionut72 scrie:Nu stiu cati dintre voi isi fac cumparaturile la Kaufland dar va este folositor sa fiti preveniti.

E ceva ce mi s-a intamplat mie la Kaufland si vi s-ar putea intampla si voua.

Escrocheria functioneaza in urmatorul fel:

Doua pustoaice bune de 18 ani se apropie de masina in timp ce incarcati cumparaturile in portbagaj. Amandoua incep sa stearga parbrizul de la masina cu o carpa in timp ce sanii le atarna afara din tricouri. Este imposibil sa nu te uiti. Cand le multumesti si le oferi niste bani ele te roaga ca in loc de asta sa le duci la un alt magazin Billa. Accepti si ele suie pe bancheta din spate. Pe drum incep sa faca sex una cu alta. Dupa un timp una dintre ele trece in fata si incepe sa iti faca sex oral. In acest timp cealalta iti fura portofelul!!!

Va sfatuiesc sa fiti foarte atenti deoarece mie mi s-a intamplat lunea trecuta, miercuri, de doua ori joi, sambata si din nou ieri...

doamne cat de rasuflat e bancul asta :)

si ca sa nu fiu offtopic:

Un schelete bate la usa la doctor si intra in cabinet.
Cand il vede, medical exclama: Pai? acum se vine?
Critic echilibrat

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

doamne cat de rasuflat e bancul asta :)
Tot ce se poate, intre timp au aparut in oras si Carrefour si Cora si Real si ...
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Ca sa demonstrez ca nu citeste nimeni mesajele alea plictisitoare de Craciun am trimis la toata agenda urmatorul mesaj: "Fie ca lumina sarbatorilor de iarna sa va intre in casa si in suflet si zambetul adus de aceasta sfanta sarbatoare sa-l impartiti cu cei dragi urmand sa va .....-n popou Mosu' si renul cu nasul rosu." Am avut dreptate. Majoritatea mi-au raspuns cu "Craciun Fericit", vreo 2 sau 3 mi-au raspuns cu "Multumesc la fel" (la astia n-am de unde sa stiu daca l-au citit sau nu) iar mama mi-a raspuns: "Sarbatori fericite fiule, de Craciun si Anul Nou te-ai lins pe bot de cadou!"
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Relaxarea este o modalitate psihofiziologica de depasire a crizei de adaptare. In mod normal o minte care este supusa incontinuu unui efort considerabil va avea de suferit de pe urma acestei presiuni. Iata mai jos o metoda de relaxare in 5 pasi simpli, foarte eficienta, care te poate ajuta intotdeauna:

1: imagineaza-ti ca te afli la munte, langa un izvor;
2: Pasarile se aud ciripind in aerul rece si curat;
3: nimic nu te poate deranja aici. Nimeni nu`ti cunoaste locul tau secret;
4: Sunetul unei mici cascade creeaza un fundal sonor linistitor;
5: Incearca sa-ti imaginezi cu claritate figura persoanei pe care o tii cu capul sub apa
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ipidan

Mesaj de ipidan »

Trei prietene gravide :
-Fata, mi-a zis mie cineva, ca eu o sa fac un baiat. A zis ca daca stai deasupra, asa se intampla, o sa faci baiat !
-Inseamna ca eu o sa fac fata !
-Atunci, eu cred ca o sa fac un ied...
Omul, isi sacrifica sanatatea pentru a face bani, apoi isi sacrifica banii incercand sa-si recupereze sanatatea !

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

andrei mihut

Mesaj de andrei mihut »

-Mamaa, unde se duc oamenii cand mor ?
- La OTV mama!
It's more than passion!

nicucc
Pescar de competitie

Mesaj de nicucc »

Doi bulangii pleaca de la Londra la New York cu avionu noaptea.dupa juma de ora de zbor activu zice:
-iubire, hai sa te f-t
-aici ??e avionu plin !!
-toti dorm.daca nu ma crezi cere o bricheta sa vezi ca nu iti raspunde nimeni
Se ridica pasivu cere un foc dar toti dormeau ...dupa 20 min de sex ,asta pasivu pleaca la baie dar la usa baii unu se tinea de gura si ofta ..
-ce ai domne ? ce te doare? intraba pasivu .
-am o durere de masea de mooor!
-pai ce draq vere cere si tu o aspirina ca tre sa aiba cineva !!!
-ESTI NEBUN ??ACU O JUMA DE ORA UNU CERU UN FOC SI IL F..URA IN C..R DE-L SPARSERA !!!!!!!!!

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

:))

In restaurant:
- Chelner, de ce cafeaua mea miroase a penis nespalat?
Chelnerul mirosind cafeaua:
- Doamnă, încercaţi să luati cafeaua cu cealalta mână.

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Îmi amintesc de prima mea experienţă cu un prezervativ. Aveam 14 ani. M-am dus la farmacie pentru a cumpăra un pachet de prezervative. În acele zile a fost nevoie de mult curaj pentru a merge într-un magazin şi a cere aşa ceva, deoarece toată lumea din oraș mă cunoștea și nu a existat nici-o îndoială că tânăra, cred că numele ei era Alexandra, ştia pentru ce se folosesc .
Ea lucra ca farmacistă în spatele tejghelei și vedea că am fost într-adevăr jenat de întreaga procedură. Mi-a dat pachetul și a întrebat dacă știu cum se foloseşte un prezervativ . Sincer, am răspuns :
- “Nu , nu chiar !”
A desfăcut pachetul, a luat unu și l-a tras peste degetul mare. M-a avertizat să mă asigur că a fost bine si sigur pus. I se părea că încă o privesc confuz. Deci, s-a uitat în jur in magazin pentru a vedea dacă ar fi fost gol. A fost.
- “Doar un minut”, a spus ea, și m-a condus în partea din spate a magazinului, şi-a descheiat bluza și a îndepărtat -o. Şi-a desfacut sutienul și l-a pus deoparte. “Asta te excita?”
Ei bine, am fost atât de uimit că tot ce am putut face a fost să stau acolo cu gura deschisă şi să dau din cap . Apoi a spus că era timpul să punem prezervativul. Cum eu îl puneam, ea şi-a dat jos fusta şi chiloţeii şi s-a aplecat peste un birou.
- “Ei bine, haide”, a spus ea, “Nu avem prea mult timp.”
Așa că m-am urcat pe ea. A fost atât de minunat că, din păcate, nu am mai putut ține mult și am terminat în câteva momente . S-a uitat la mine cu un pic de încruntare.
- “Ai pus prezervativul?” a întrebat ea.
- “Sigur că da!” și i-am arătat degetul meu să vadă .
Am primit cea mai dură bataie din viaţa mea… întotdeauna pentru mine a fost greu să înţeleg femeile.
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”