Partida extrema la Siclau

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Partida extrema la Siclau

Mesaj de RazvanG »

Partenerul meu Cosmin Banica,se afla pe drum spre Siclau unde va aborda o partida de 48 sau 72 de ore,singur!!!
Ne va relata de la fata locului sau va voi relata si eu ,in masura in care am sa vorbesc cu el,despre cum se misca si ce capturi va aduce pe salteaua de primire.
Eu personal,ii tin pumnii stransi si sper ca de fiecare data,bilele lui sa nu dea gres.
FIR INTINS COSMINE :!: :!: :!:

gabi1
Veteran

Re: Partida extrema la Siclau

Mesaj de gabi1 »

Interesanta provocare, vezi ce inseamna sa fie omul cumpatat de sarbatori pentru a fi in forma atat moral cat si fizic :?: :!: :wink:
Promisiunea este datorie de onoare, fii reporter de "razboi", sa te vad...
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

gabi1 scrie:Interesanta provocare, vezi ce inseamna sa fie omul cumpatat de sarbatori pentru a fi in forma atat moral cat si fizic :?: :!: :wink:
Promisiunea este datorie de onoare, fii reporter de "razboi", sa te vad...
Am promis ca fac acest lucru,ma tin si de promisiune :wink:

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Fir intins!
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Din pacate in noaptea ce a trecut,nu a avut nici o prezentare,din spusele lui Cosmin,este destula activitate in randul pestilor ei sarind pe timpul noptii de cateva ori.Din ce a mai apucat sa observe,a fost faptul ca au destula hrana naturala si din aceasta cauza este foarte greu de pacalit.In rest,mi-a spus ca balta este senzationala din punct de vedere al dotarilor si ca Saki este un tip de nota 10.
Sper sa primesc cat de curand telefonul mult asteptat in care sa ma anunte ca si-a doborat recordul pe Romania,cel personal fiind in Franta pe Rainbow si cantarind 30,1 kg :wink:
Va voi tine la curent

Vasile.P

Mesaj de Vasile.P »

Bravo lui!! pe ce stand da ?
Sexul este minunat......dar pescuitul tine o zi intreaga!
C&R- PB 24 kg

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Vasile.P scrie:Bravo lui!! pe ce stand da ?
Nu mi-a spus pe ce stande este,nu stiu numerotarea standurilor.Este singurul pescar de pe balta :wink:

PiciuS

Mesaj de PiciuS »

RazvanG scrie:Din pacate in noaptea ce a trecut,nu a avut nici o prezentare,din spusele lui Cosmin,este destula activitate in randul pestilor ei sarind pe timpul noptii de cateva ori.Din ce a mai apucat sa observe,a fost faptul ca au destula hrana naturala si din aceasta cauza este foarte greu de pacalit.In rest,mi-a spus ca balta este senzationala din punct de vedere al dotarilor si ca Saki este un tip de nota 10.
Sper sa primesc cat de curand telefonul mult asteptat in care sa ma anunte ca si-a doborat recordul pe Romania,cel personal fiind in Franta pe Rainbow si cantarind 30,1 kg :wink:
Va voi tine la curent
Ar fi frumos daca a-ti spune aventura de la Rainbow,ar fi un topic interesant :)
Fire intinse Cosmine!!!
Sergiu Morar

Catch & Release

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

PiciuS scrie:
RazvanG scrie:Din pacate in noaptea ce a trecut,nu a avut nici o prezentare,din spusele lui Cosmin,este destula activitate in randul pestilor ei sarind pe timpul noptii de cateva ori.Din ce a mai apucat sa observe,a fost faptul ca au destula hrana naturala si din aceasta cauza este foarte greu de pacalit.In rest,mi-a spus ca balta este senzationala din punct de vedere al dotarilor si ca Saki este un tip de nota 10.
Va voi tine la curent
Ar fi frumos daca a-ti spune aventura de la Rainbow,ar fi un topic interesant :)
Fire intinse Cosmine!!!
Asta se povesteste in fata la mai multe baterii de vin,intr-o frumoasa noapte de vara pe malul unei balti,intrerupti din cand in cand de trasatura violenta a unui dulap :wink:

brietudor

Mesaj de brietudor »

Pe standul 1 sta Cosmin.
Fir intins! Mi-am incercat si eu norocul intre Craciun si Anul Nou, din pacate nu am reusit sa prind.
In schimb de atunci apa s-a mai incalzit si din cate am inteles ete si vant, poate ii pune in miscare!
Fire intinse!
Campion national de tineret 2013!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”