Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
cornel.s scrie:Cipri de ce nu ma intrebi frate? Santa Fe-ul meu are motor de 2000 motorina, tractiune integrala permanenta, consum de 11 cu 8 inafara ca am un injector bulit ( inainte aveam 9 cu aer in oras si 5,5 / croaziera inafara ) si in banii astia il faci avion. Dusterul e panarama, Chevroletul depaseste cadrul, Tucsonul e mic si cam in aceeasi bani cu Santa Fe-ul. Daca-i mai pui si remorca dupa te-ai scos si cu echipa. Alta masina nu vei mai avea nevoie la concursuri sau iesiri prelungite in gasca.
Treci pe la mine cand ai timp si ti-l arat cum trebuie.
A mea e 2004 sau 5. Nu mai stiu, dar vedem maine ca scrie in talon. Nu are motor de 2.2 ci de 2.0.cipoc scrie:cornel.s scrie:Cipri de ce nu ma intrebi frate? Santa Fe-ul meu are motor de 2000 motorina, tractiune integrala permanenta, consum de 11 cu 8 inafara ca am un injector bulit ( inainte aveam 9 cu aer in oras si 5,5 / croaziera inafara ) si in banii astia il faci avion. Dusterul e panarama, Chevroletul depaseste cadrul, Tucsonul e mic si cam in aceeasi bani cu Santa Fe-ul. Daca-i mai pui si remorca dupa te-ai scos si cu echipa. Alta masina nu vei mai avea nevoie la concursuri sau iesiri prelungite in gasca.
Treci pe la mine cand ai timp si ti-l arat cum trebuie.
nu are motor 2.2 ? asa vad pe toate site-urile.modelul 2009 e super ok, imi place mult dar are motor 2.2. din ce an e ? ms. maine te sun si daca ai timp trec pe la tine.
medie de familie si pescuitVladut Mateianu scrie:Tucson si Captiva uita-le.....
Vrei medie sau mare ?
Eu am Land Cruiser si VW Tiguan, sunt super multumit de ambele, le recomand ! Si stau bine si la consum...cipoc scrie:medie de familie si pescuitVladut Mateianu scrie:Tucson si Captiva uita-le.....
Vrei medie sau mare ?