forum exclusiv pt pescuit..

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
bcristache
Puncte: 0

forum exclusiv pt pescuit..

Mesaj de bcristache »

buna ziua..as vrea sa va intreb ceva...constat ca pe forum se deschid tot felul de topicuri care nu au nici o legatura cu pescuitul...cum ar fi..fotbal....politica...ma intreb oare nu se poate face ceva sa nu mai apara asemenea topicuri?....oare nu putem sa discutam exclusiv despre pescuit ?...daca nici aici nu putem fi doar pescari atunci unde?..

stiu ca poate voi fi injurat de anumite persoane....dar si acestia stiu ca imi dau dreptate in sinea lor..doar ca nu vor sa recunoasca..

imi doresc un forum DOAR PT PESCUIT....credeti ca se poate?

gabi1
Veteran

Re: forum exclusiv pt pescuit..

Mesaj de gabi1 »

bcristache scrie:buna ziua..as vrea sa va intreb ceva...constat ca pe forum se deschid tot felul de topicuri care nu au nici o legatura cu pescuitul...cum ar fi..fotbal....politica...ma intreb oare nu se poate face ceva sa nu mai apara asemenea topicuri?....oare nu putem sa discutam exclusiv despre pescuit ?...daca nici aici nu putem fi doar pescari atunci unde?..

stiu ca poate voi fi injurat de anumite persoane....dar si acestia stiu ca imi dau dreptate in sinea lor..doar ca nu vor sa recunoasca..

imi doresc un forum DOAR PT PESCUIT....credeti ca se poate?
E ca la televizor, unde nu-ti place derulezi mai departe.....
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

bcristache

Mesaj de bcristache »

ai dreptate dar sa te intreb ceva...daca ai un prieten car nu iti impartaseste parerile politice sau tine cu echipa rivala nu te mai duci cu el la pescuit?...plus ca e plina media de politica si sport..hai sa fim doar pescari aici..asta e parerea mea..

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

bcristache scrie:ai dreptate dar sa te intreb ceva...daca ai un prieten car nu iti impartaseste parerile politice sau tine cu echipa rivala nu te mai duci cu el la pescuit?...plus ca e plina media de politica si sport..hai sa fim doar pescari aici..asta e parerea mea..
BINE.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”