Degeaba spui Vladut,in piata imaginea este cu totul alta.Uite aici cu ce m am confruntat eu anul trecut.Fapt care m a pus un pic pe ganduri .
Anul trecut la inceputul sezonului cand am demarat proiectul 4Carp, dintr o necesitate mai mult pentru GreenLake,mi am propus sa ma axez pe segmentul premium de nada pt ca avem competitia in sange si daca tot fac sa fac macar ceva bun care sa ne reprezinte.
Bile Top…Premium,de fapt ce inseamna!?,- mixuri complexe care sunt lucrate cu fainuri de peste tratate la rece, birdfood-uri de calitate ,proteine lactice superioare etc…sti pe ce lucrez!.Ca tot am forbit de concursuri,stiu foarte bine ce inseamna din punct de vedere al cheltuielilor mai ales cand vine vorba de nada..boilies-uri si am incercat sa gasesc solutii din toate punctele de vedere pt a putea oferi o alternativa viabila de ambele parti.
Avand in vedere ca ma adresez teoretic unui segment redus, mi am fixat doua lucruri pentru a tine pretul cat mai atractiv raportat la calitate…costuri aditionale cat mai mici si vanzarea sa o fac doar on line pe site-ul meu sau direct la atelier, pentru a scoate cei 40% din pret.Mai mult decat atat, am avut un pret promotional in primul sezon 2013-48 ron kg.
Spre surprinderea mea acesta strategie cu pretul de dumping a avut un contra-efect si am descoperit 3 categorii de oameni.O categorie care erau informati sau erau apropiati de cunostinte,prieteni etc si au cumparat cu incredere deplina si au fost cei mai castigati,o categorie care au vrut,…dar sa le fac…..asa pe la 60-70 de ron,sa mai pun ceva in ele si ultima categorie care spuneau “nu ma, ce crezi ca pune in ele la banii aia”.
Concluzia o trageti voi.
O seara placuta!