Moderator: gor965
Punem candidatura?tonystanciu scrie:Nu eu trebuie să am curaj, ci tu Toni! Și mai mult, îți mai trebuie și minte și am auzit că nu prea te dă afară din casă!Aschioape Florin scrie:Ai curajul?Numai gura de tine!
Stai sa se descalceasca cacaracteru' din ip-uri,conturi, clone si diacritice si vine sa tranteasca iar niste dejectii si p-aci..gor965 scrie:Mai stie cineva ceva legat de CM ?
popescu umbla cu propuneri si pacte pe la mts si agvps , respectiv pe la Selaru ... ca sa fie maleabil si cooperant in propunerile federatiei , i-am trimis un mail lui Selaru cu cateva din postarile lui popescu care fac referire la el si la institutia pe care o conduceAlbert scrie:Putin on-topic, pana nu se "intampla" sedinta celor care deleaga organizea CM
Vali , in primul rand La Multi Ani !!!! , in al doi-lea rand , referitor la postarea de mai sus , specific romanesc ! , cum incepe ceva sa se miste apar ulii care sfarteca fara mila ...pacatVali Vesa scrie:Cred ca datorita "sprijinului" dlui Popescu, Romania a pierdut organizarea CM