Daiwa Emblem x 5500T 2 buc . (fabricate in japonia )
Daiwa Emblem x 6000T 2 buc. (fabricate in Tailanda)
1100 lei toate 4.
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
marian_popescu scrie:luati-va hakuio, baracuda, okuma, trabucco, attak, k-karp ca astea e bune rau
nu dati banii pe daiwa japan
asta cum vine!??marian_popescu scrie:stiu, am avut mai multe ocazii sa cumpar mulinete mai moderne decat 4500 xt, dar astea sunt pe sufletul meu. stiu ca suna nebuneste, dar nu ma pot desparti nici de telescopicele mele de la gipo, prestige telecarp de 3,90.
asta e
oricum, sunt incantat de ele, au farmecul ala de clasic made in japan. peste astea, cred ca printre putinele care m-ar incanta ar fi daiwa ss 3000 carp sau tournament 5000 st
asta e, boala grea
vanzare buna si sanatate
asta eu am scris dar eram pe contul tatalui meu.maty scrie:marian_popescu scrie:luati-va hakuio, baracuda, okuma, trabucco, attak, k-karp ca astea e bune rau
nu dati banii pe daiwa japanasta cum vine!??marian_popescu scrie:stiu, am avut mai multe ocazii sa cumpar mulinete mai moderne decat 4500 xt, dar astea sunt pe sufletul meu. stiu ca suna nebuneste, dar nu ma pot desparti nici de telescopicele mele de la gipo, prestige telecarp de 3,90.
asta e
oricum, sunt incantat de ele, au farmecul ala de clasic made in japan. peste astea, cred ca printre putinele care m-ar incanta ar fi daiwa ss 3000 carp sau tournament 5000 st
asta e, boala grea
vanzare buna si sanatate
Dany.M scrie:
salut!Dany.M scrie:4 buc Daiwa Emblem x 6000 t Made in Japan 1100 lei toate .Dany.M scrie: