Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
Si tu estizfcristian scrie:Ce iti mai place!cornel.s scrie:Bogdan Constantinescu e clona. Il stiu io.
Zfcristian : Zlate Florin Cristian
Digital - Victor ContaDan M scrie:Am nevoie de confirmari ptr:
adidobre
Albert
Allen Besnovich
florinalin
sesam
Digital - Victor Conta
bogdan constantinescu-bogdanpesc
Niteanu Matei - id nit_matia
.
Dan M scrie:Am nevoie de confirmari ptr:
adidobre
Albert
Allen Besnovich - pescar oltean......confirm
florinalin
sesam - Urdarea Ion Valentin- pescar...confirm
Digital - Victor Conta
bogdan constantinescu-bogdanpesc
Niteanu Matei - id nit_matia
Nu vreau sa ma intelegeti gresit, eu nu ii cunosc personal pe respectivii sau poate ii cunosc, dar nu dupa nickname sau nume. De aceea solicit confirmari ca sa nu fie probleme.
Daca cineva s-a inscris in lista si nu se gaseste aici http://www.crapmania.ro/forum/group9.html va rog sa ma anuntati aici.
Digital scrie:Daca dupa 4 ani in care am postat cu acelasi nickname si cu acelasi nume la profil (cel adevarat) imi mai trebuie confirmarea/recomandarea unui membru in ceea ce priveste identitatea mea atunci......
Multumesc foarte mult,
Eu ma retrag din acesta lista
Deja sunt relaxatVladut Mateianu scrie:Digital scrie:Daca dupa 4 ani in care am postat cu acelasi nickname si cu acelasi nume la profil (cel adevarat) imi mai trebuie confirmarea/recomandarea unui membru in ceea ce priveste identitatea mea atunci......
Multumesc foarte mult,
Eu ma retrag din acesta lista
Victore, calm... regula este regula, numele tau adevarat nu este in semnatura....iar la profil nu intra nimeni !
Fara sa te superi,dar daca si Vladut,Mitranescu sau altii si-au spus numele,tu de ce te ofuschezi ca nu te recunoaste lumea?Digital scrie:Multumesc Vladut![]()
Stima.