Set complet Fox Euroswinger

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

al crapone
Puncte: 0

Set complet Fox Euroswinger

Mesaj de al crapone »

De vanzare un set de 4 swingere Fox Euroswinger - rosu, verde, albastru, galben.
Cu talpicile adaptoare pentru picheti/rodpod incluse. Fara geanta de transport.

Este varianta cea mai scumpa a producatorului britanic (modelul Illuminated, dar le-am taiat firele, fiindca nu le foloseam niciodata, mai mult ma incurcau). Doua tipuri de reglaj al tensiunii aplicate firului, pentru a adapta pescuitul la conditiile vremii si la distanta de pescuit. In stare perfecta atat estetic cat si functional.

Pret: 350 lei fara izotopi sau 100 de euro cu cei patru izotopi Solar inclusi.

De preferat in Bucuresti, dar trimit oriunde prin curier rapid, cu cheltuielile de transport (colet + ramburs) suportate de cumparator.
Detalii pe mesaj privat.
Fişiere ataşate
swingere.jpg
swingere.jpg (124.56 KiB) Vizualizat de 1042 ori

Ionut Stuparu

Mesaj de Ionut Stuparu »

Fara suparare dar fara geanta si fara transport un pret corect cred ca ar fi in jur de 200 ron.
350 ron este pret de mk3.
O zi buna!

Trimis de pe al meu GT-I9305 folosind Tapatalk
Nume utilizator schimbat din davidenco12

Cu respect ,

Ionut Stuparu
tel : 0748.222.293
Bucuresti Sector 3/ Bragadiru - Sos. Alexandriei

al crapone

Re: Set complet Fox Euroswinger

Mesaj de al crapone »

domnule Davidenco,

Daca nu vreti sa cumparati, nu va mai bagati in seama, doar ca sa faceti pe justitiarul.
Nu stiu unde ati visat dvs. pretul ala... Swingerele pe care le vind eu sint intre 150 lei (cel fara lumina) si 190 lei (Illuminated) pe bucata... Fara geanta de transport! Un set de 4 cu geanta este in jur de 700 lei...

Cu 200 lei puteti sa luati niste imitatii chinezesti, eventual...

In consecinta, v-as ruga sa nu mai interveniti decit daca sinteti interesat sa cumparati...

Toate cele bune!

al crapone

Mesaj de al crapone »

valabil!

al crapone

Mesaj de al crapone »

valabil

Ionut Stuparu

Mesaj de Ionut Stuparu »

Sunt total de acord cu Dvs. legat de preturile pentru produsul nou,din diverse magazine.Nu inteleg insa , de ce va ofensati in momentul in care va spun parerea in ceea ce priveste pretul real ,de sh, pt acest produs.
Spor la vanzare!
SEARA BUNA!

Trimis de pe al meu GT-I9305 folosind Tapatalk
Nume utilizator schimbat din davidenco12

Cu respect ,

Ionut Stuparu
tel : 0748.222.293
Bucuresti Sector 3/ Bragadiru - Sos. Alexandriei

al crapone

Mesaj de al crapone »

Domnule Davidenco,

Problema este ca dvs expuneti niste pareri, corecte sau nu, pe topicul cuiva care incearca sa vinda ceva, nu pe un topic dedicat parerilor, ceea ce mi se pare cel putin nepoliticos. As fi inteles genul asta de interventie daca ati fi observat ca cineva incearca sa faca bisnita, vinzind ceva la un pret mai mare decit cel pentru produsul nou, dar nu e cazul. Pe dvs. nu va intereseaza sa cumparati si, din cite observ, inca mai confundati mk2 si mk3 cu Euroswinger, adica cel care are reglaje pe arc...
Totusi, daca va referiti la noul model (Euroswinger mk3), ma ofer sa cumpar toate seturile de 4 bucati pe care le gasiti pe forumurile de pescuit si costa 350 lei sau mai putin...

Referitor la preturile din magazine, un produs in stare perfecta si oferit la jumatate din pretul de magazin mi se pare absolut decent...
Concluzionind, o sa va rog inca o data sa nu mai intereveniti pe topicurile mele decit daca aveti vreo intentie sa cumparati ceva...

Seara buna!

catalinvictorash

Mesaj de catalinvictorash »

..intradevar nu este bijnita aveti dreptate..insa avand in vedere ca nu au gentuta de transport care costa si ea cat costa separat si ca sa nu mai zic ca au si firele taiate deci produsul pare a fi rau deteriorat si nu se poate folosi 100 la 100 eficient la banii acestia as numi-o arzoiala.....vanzare buna in continuare dar nu cred ca este corect cea ce faceti...

al crapone

Mesaj de al crapone »

arzoiala (ce-o fi insemnind asta, fiindca nu exista in limba romana) este, probabil, interventia cuiva care nu are ce face... Iar faza asta de santier cu corectitudinea s-o lasam pe seama celor care vor sa cumpere...
firele taiate inseamna DOAR ca nu mai sint Illuminated, ci doar Euroswinger, nimic altceva... Personal, n-am vazut pe nimeni, vreodata, care sa foloseasca acele fire in senzori... Swingerele au nisa pentru izotopi si e mult mai simplu sa-i luminezi asa...
Daca nu scriam ca am taiat firele nu si-ar fi dat nimeni seama de asta, dar prefer sa fiu cinstit... probabil ca n-ai atins niciodata un swinger Fox, daca sustii ca, avind firele taiate, sint "rau deteriorate"...

Chiar trebuie sa-i rog pe toti cei care stau pe forum doar fiindca se plictisesc sa nu mai polueze topicurile altora cu interventii de cacao?
E OK, pe de o parte, fiindca imi readuceti anuntul pe prima pagina, dar totusi... Devine redundant...

Multumesc anticipat!

Alec14
pescar de competitie

Mesaj de Alec14 »

Salutare,
multi sunt cei care nu au ce sa faca si dau sfaturi,daca va intereseaza produsul faceti oferte omului nu ca sunt prea scumpi,prea ieftini,deteriorati sau nu stiu cum.

Numai bine.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”