Rod pod Cygnet Grand Sniper Extreme Pod

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
delcea_sergiu
Puncte: 0

Rod pod Cygnet Grand Sniper Extreme Pod

Mesaj de delcea_sergiu »

Buna seara! Foloseste cineva acest model de rod pod? As dori parerile Dvs. prin comparatie cu alte optiuni (tot quadpoduri, buzzbar de 4) la aceeasi gama (800-850 Ron maximum - Skypod SH, Daiwa SH etc.). Multumesc anticipat.

Cristian Mitroi

Re: Rod pod Cygnet Grand Sniper Extreme Pod

Mesaj de Cristian Mitroi »

Avantaje :
- buzzbar 3 si 4 posturi
- regraj pozitie avertizori
- 2 seturi de picioare
- asamblare rapida
- greutate redusa

Dezavantaje:
- prinderile sunt pe surub prin infiletare (sare vopseaua sau chiar poti indoi tijele)
-reglajul pt avertizori are holdsuruburi prinse in plastic pt evitarea dezmembrarii.
-stabilitatea este sub Fox.

Sezonul trecut am achizitionat un Gygnet dar nu am fost convins de acesta.
Tot la Fox ajungi!

delcea_sergiu

Mesaj de delcea_sergiu »

Va multumesc pentru sfat. Am primit inca 2 sfaturi similare cu opinia Dvs. deci trebuie sa renunt la idee pentru ca neajunsurile semnalate sunt comune si importante. O sa incerc si sa maresc bugetul desi momentan este foarte greu si poate am apropii cumva de un skypod nou, sau de cele din inox din gama 1000 RON. Nu am renuntat nici la ideea Hakuyo inox dar nu stiu foarte multe despre el momentan.

Florin Vasii

Mesaj de Florin Vasii »

Am avut la un moment dat aceeasi dilema.
Eram dispus sa dau 1000 lei pe un Skypod convins ca e cea mai buna alegere.
Mi-a atras atentia Prologic Tri Sky si am fost si l-am vazut la un magazin. Avea buzzbari prea mici si 4 lansete isi loveau mulinetele intre ele. Mai tarziu l-am vazut pe malul baltii cu alti buzzbari, tot de la Prologic care parca erau facuti pentru acel rod pod(skypod). I-am gasit la Dechatlon(undeva la 70-75 lei/buc) iar rodpod-ul l-am luat de la Bigfish la reducere ca avea o problema la 300 lei. Astfel, la 450 lei am un skypod de toata frumusetea. Stabilitatea este foarte buna chiar si cand e in pozitie de skypod, are 3 seturi de picioare reglabile(2 seturi egale si unul mai mare).

Probabil ca nu vei mai gasi unul la 300 lei dar la 500 + 150 Buzzbari parerea mea e ca se merita un rodpod/skypod nou.
Iti va ramane si un set de buzzbari pe care ii poti folosi cu 2 posturi (nu se pot transforma in 3 posturi dar asa ar fi ideal)

Sper sa faci alegerea cea mai buna pt tine! Fir intins!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”