Buna ziua. Ma poate ajuta cineva ? Doresc sa imi cumpar un vaporas de plantat si am un buget de maxim 1000 lei. Am gasit cu acest pret catamaran mare pe site barcuta,........... Imi poate spune cineva daca a testat sau foloseste o astfel de barcuta, este fiabila. Va multumesc anticipat !
Am vazut azi la FFB (Claumar) o barcuta care costa 999 lei si era f. frumoasa....
Nu am alte detalii, dar poti suna !
Si conteaza enorm ca este firma mare, deci poti avea siguranta la o eventuala garantie !
Salut,
Am de 3 ani un Catamaran Carponizer . Este foarte stabil , fiabil dar in acelasi timp lent si cu autonomie redusa ,datorita celor 2 motoare.
Eu am achizitionat o coca de pe site-urile de specialitate si am lasat-o unui prieten care este pasionate de drone (multicoptere) . Cu 1000 ron , va iesi o minunatie de barca. Model ce il poti personaliza in fuctie de buget .GPS Rally Point - se intoarce din locul in care a plecat, Camera subacvatica pentru vizualizarea subsratului (unde permite balta), Telecomanda cu telementrie- Indica autonomia si distanta fata de telecomanda. Camera pe pe barca pentru vizualizare pe distante mari, motor brushless- un motor economic care dezvolta mai multa putere si nu oxideaza. Personalizare ce nu depaseste inca 1000 ron.
Succes!