Recomandare scaun cu brate pt 170 kg.

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
DAN BERHECI
Puncte: 0

Recomandare scaun cu brate pt 170 kg.

Mesaj de DAN BERHECI »

Salut , poate imi dati si mie un sfat in alegerea unui scaun cu brate, la care sa poata fi lasat pe spate spatarul pentru un somn linistit in scaun si FOARTE IMPORTANT sa duca citiva ani cele 170 kg pe care le cantaresc.
Am vazut ca sint la vanzare Boss de la Senzor(cu un pret destul de bun-nu stiu calitatea daca este OK), Big Daddy... de la Nash (cam scump, mai am un pat de la Nash scump dar bun) .Ma intereseaza sa-l cumpar nou dar nu ma pot hotari care din cele doua variante sa aleg.Poate mai sint si alte variante.
Pina acum am avut scaune fara brate Fox si Anaconda si as dori unul cu brate.

zfcristian
Pescar de competitie

Re: Recomandare scaun cu brate pt 170 kg.

Mesaj de zfcristian »

Eu am cam 120 in viu :mrgreen: , mi-am luat Boss , l-am folosit de cateva ori , multumit de el dar dupa ce m-am asezat pe un Daddy long legs de la Nash.... am dar Boss-ul si am trecut la Nash .
Ca o paranteza intr-o dimineata pe Magura 9 sotia s-a trezit mai devreme si mi-a mutat scaunul mai pe marginea pontonului, eu stiam ca atunci cand intru la masa merge dat 20 cm inapoi doar ca ea il datuse deja cei 20 cm :mrgreen: drept urmare jos de pe ponton cu scaunul sub mine , nu a avut nici pe dracu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , nici el nici eu

lucian_dj

Re: Recomandare scaun cu brate pt 170 kg.

Mesaj de lucian_dj »

Anul asta a scos si Fox pe piata modelulu fx nu cred ca gasesti ceva mai bun daca il cumperi de afara pe mine ma costat 140 euro dar chiar merita toti bani.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”