PS frumoase desene, parca ieri i-am trimis ideile lui popescu...

Moderator: gor965
Renasterea, Eternitatea, Vesnica pomenire, Aducerea aminte, Reanvierea, Duhul sfant, Anatomia patologica, Pomana, Parastasul, se inregimenteaza in viitorul apropiat.pharaoh scrie:Cam multe locuri goale pe-acolo. Cred ca e caz unic in lume. Singura federatie din lume fara sportivi. Si cu cluburi fantoma.
eu zic ca va organiza...... dar.... fara cluburile reale ......poate doar 2-3 pescari amagiti cu ceva firimituri si cativa pescari care nu au loc intre titularii de la cluburile puternice reale .Vladut Mateianu scrie:Daca nu organizeaza federatia CN-ul, adio bani de la sponsori, drepturi de televiziune, etc... asta ca sa stiti de ce este " GOANA DUPA CLUBURI REALE" !
oanavictor scrie:eu zic ca va organiza...... dar.... fara cluburile reale ......poate doar 2-3 pescari amagiti cu ceva firimituri si cativa pescari care nu au loc intre titularii de la cluburile puternice reale .Vladut Mateianu scrie:Daca nu organizeaza federatia CN-ul, adio bani de la sponsori, drepturi de televiziune, etc... asta ca sa stiti de ce este " GOANA DUPA CLUBURI REALE" !
......chestie de loialitate, sub orice masa imbelsugata ajung firmituri (maruntis), depinde cine prinde un loc privilegiat.ghitighiusan scrie:oanavictor scrie:eu zic ca va organiza...... dar.... fara cluburile reale ......poate doar 2-3 pescari amagiti cu ceva firimituri si cativa pescari care nu au loc intre titularii de la cluburile puternice reale .Vladut Mateianu scrie:Daca nu organizeaza federatia CN-ul, adio bani de la sponsori, drepturi de televiziune, etc... asta ca sa stiti de ce este " GOANA DUPA CLUBURI REALE" !
Si cam care sunt "firimiturile" alea, nea Victore ?
Functii si oportunitati Ghiti.ghitighiusan scrie:oanavictor scrie:eu zic ca va organiza...... dar.... fara cluburile reale ......poate doar 2-3 pescari amagiti cu ceva firimituri si cativa pescari care nu au loc intre titularii de la cluburile puternice reale .Vladut Mateianu scrie:Daca nu organizeaza federatia CN-ul, adio bani de la sponsori, drepturi de televiziune, etc... asta ca sa stiti de ce este " GOANA DUPA CLUBURI REALE" !
din pacate in schema federatiei postata de vladeanu sunt foarte multe posturi de conducere libere ......preferam sa fie ocupateghitighiusan scrie: