INVITATIE LA O INTALNIRE INFORMALA CU TEMA CN 2014

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: INVITATIE LA O INTALNIRE INFORMALA CU TEMA CN 2014

Mesaj de oanavictor »

ghitighiusan scrie:
Loialitate fata de cine, Gabi?
Ba s-avem pardon, am fost mai mult decat loial...legii.Am intrat in federatie de la inceput, nu m-am sucit dupa cum bate vantul, fiindca am crezut si cred in continuare ca starea de normalitate e cea dictata de lege si nicidecum cea pe care vor sa o impuna "partizanii de forum".Acum, daca am facut bine sau nu, doar timpul o va dovedi. :wink:
si participarea ta la campionatul agvps ........tot loialitate se numeste !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

cornel.s scrie:
ghitighiusan scrie:
cornel.s scrie: vei avea noroc ca noi nu suntem absurzi
Tu si cu mai cine? :D
Io si cu unii care ne-am gandit...
...poi :roll: , nu sunteti prea multi, nici cit sa "incherbi" o echipa de fotbal :D si din care numai vo doi au ceva in comun cu participarea la un CN...importanta e parerea pescarilor participanti la CN, nu a chibitilor :wink:...daca aceasta federatie avea sediul in Bucuresti, tot asa "infocati" erati :roll: ...sa nu mai zic daca in locul d-lui Andrei Vladeanu, era alta persoana...
ps. daca ma injurati, faceti-o pe pm :wink: :D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Iar te-a luat gura pe dianinte nea Vio ? :oops: Vezi ce nume sunt intr-o tabara si ce de NO-Name in cealalta si apoi comenteaza...
Dar mai bine lasa comentariile ptr cei avizati si spune-ne ce ai cu bucurestenii ! :D Ai fost maltratat in copilarie prin capitala ? :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vladut Mateianu scrie:Iar te-a luat gura pe dianinte nea Vio ? :oops: Vezi ce nume sunt intr-o tabara si ce de NO-Name in cealalta si apoi comenteaza...
Dar mai bine lasa comentariile ptr cei avizati si spune-ne ce ai cu bucurestenii ! :D Ai fost maltratat in copilarie prin capitala ? :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Urban culture.

viorel dulamita
pescar de competitie

...sper sa ramina postarile voastre si dupa sedinta cips din aprilie :wink: :lol: ...e greu de intzeles ca ora exacta in pescuit se da de la Alba :D ...
D-le Cornel Serban, daca porintii tai ar sti ca te "iei" de Ardeleni, ti-ar mai da horinca :roll: :mrgreen: :lol: ...cred ca "lucrezi" in "acord" pe forum :wink: :lol: .
Ultima oară modificat Mar Ian 21, 2014 22:59 de către viorel dulamita, modificat 1 dată în total.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

cornel.s scrie:
Vladut Mateianu scrie:Iar te-a luat gura pe dianinte nea Vio ? :oops: Vezi ce nume sunt intr-o tabara si ce de NO-Name in cealalta si apoi comenteaza...
Bah bididiilor daca il mai luati peste picior pe Vio sa stiti ca facem cearta, el va agita sa va tina vigilenti si voi ii faceti procese de intentie :roll: :wink: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

viorel dulamita scrie:...sper sa ramina postarile voastre si dupa sedinta cips din aprilie :wink: :lol: ...e greu de intzeles ca ora exacta in pescuit se da de la Alba :D ...
D-le Cornel Serban, daca porintii tai ar sti ca te "iei" de Ardeleni, ti-ar mai da horinca :roll: :mrgreen: :lol: ...cred ca "lucrezi" in "acord" pe forum :wink: :lol: .
Lasa-i pe ei ca fac ce trebe sa-i fie bine baiatului. S-apai ardelenii sunt oameni cinstiti, nu ca aia parveniti ;). Eu am plecat de-acolo nu m-am dat bine cu ei ca oltenii.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

gabi1 scrie:
cornel.s scrie:
Bah bididiilor daca il mai luati peste picior pe Vio sa stiti ca facem cearta, el va agita sa va tina vigilenti si voi ii faceti procese de intentie :roll: :wink: :lol:
Nu-l luam. Ii facem jocu`. Cu picioarele bagam mp-uri :).
Urban culture.

viorel dulamita
pescar de competitie

gabi1 scrie:... el va agita sa va tina vigilenti...
... :wink: :lol: ...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Acum ceva vreme facea ravagii o melodie cantata de Bingoboys. Se numea No Communication.
Iar refrenul era asa : LIVING IN A STRANGE SITUATION, OF TOO MUCH TALKING ABOUT COMMUNICATION ! :D

http://www.youtube.com/watch?v=0dmp78pD_KM
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”