D'ale vietii ... off-topic !

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

doru_croc
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Un vultur si-a frant aripile

Mesaj de doru_croc »

cornel.s scrie:Sistemele noi le schimbam, cei care ne chinuim cu ele nu voi cei care tot carcotiti si puneti botul pe unde nimeriti in loc sa faceti ceva constructiv.
Ca le schimbam prea lent e alta poveste. Fiecare face cat poate. Altii deloc.
Sa va fie sistemele....m-am saturat de ele. E pacat ca a murit o studenta cu zile din cauza sistemelor.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

carpenter

Mesaj de carpenter »

Cum?!!A murit soacra lui Guta? :shock: nu se poate fratzilor tragedie nationala e asta! :lol: :lol: :lol:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Multi murim in sistemele astea Nene Dorule, fara sa se vorbeasca atat de fiecare in parte. Acum presa vrea sa scoata in evidenta carentele ce pot fi remediate.
Se fac prea putine insa.
Urban culture.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

carpenter scrie:Cum?!!A murit soacra lui Guta? :shock: nu se poate fratzilor tragedie nationala e asta! :lol: :lol: :lol:
Da bah, a murit si Alexandru cel Mare, Napoleon, Ludovicii Frantei, mor zilnic copii bolnavi de cancer, de foame si nu se mai isterizeaza nimeni. :oops: :oops: zici ca suntem la OTV cu cazul Iovan.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

cea mai buna

Mesaj de cea mai buna »

cornel.s scrie: Sistemele noi le schimbam, cei care ne chinuim cu ele nu voi cei care tot carcotiti si puneti botul pe unde nimeriti in loc sa faceti ceva constructiv.
Eu nu carcotesc nimic. Life is a bitch.
Tu pui bot la cei care-ti promit schimbarea. Nu va veni oricum in cursul vietii noastre.
Eu nu mai cred demult in zane si Mosi Craciuni.
When nothing is sure, everything is possible.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cea mai buna scrie:
cornel.s scrie: Sistemele noi le schimbam, cei care ne chinuim cu ele nu voi cei care tot carcotiti si puneti botul pe unde nimeriti in loc sa faceti ceva constructiv.
Tu pui bot la cei care-ti promit schimbarea. Nu va veni oricum in cursul vietii noastre.
N-ai inteles nimic. Si ce daca life is bich. Nu numai ea este ;).
Problema e ca "banii nostrii", "banisorii nostrii" s-au ingropat in niste sisteme si tehnici care cer mai multi bani cand nu functioneaza daca unii ca mine si colegii mei nu le facem sa mearga. In parametrii lor macar. Problema e ca nu se pot coordona actiuni in regim concertat cu ele. Adica s-au investit bani in asa fel incat sa nu mearga ca sa ramana loc pentru reinvestit.
Oare stie cineva de cate ori a zburat Iovan cu rabla aia fara sa fie apta 100% de zbor?!
Urban culture.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

cea mai buna scrie:
Te-ai resemnat...treci la erata. :idea: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Abia astept sa vad bugetarea pentru anul viitor si presa cum se vaieta ca se mai investesc alti bani in sisteme. Bineinteles daca n-o sa aiba loc vreun cutremur cu adevarat devastator la cate de-astea mici au loc aproape zilnic in Vrancea. Din cate am auzit si in Italia s-a intamplat la fel. Parca si in Filipine :roll: .
Noi n-avem nici macar tehnica de jonctare, daramite sa actionam unitar dpdv uman la cat ne fu.tem intre noi.
Urban culture.

cea mai buna

Mesaj de cea mai buna »

cornel.s scrie:... niste sisteme si tehnici care cer mai multi bani cand nu functioneaza daca unii ca mine si colegii mei nu le facem sa mearga. In parametrii lor macar. Problema e ca nu se pot coordona actiuni in regim concertat cu ele.

Vorbesti la persoana I, plural.
Lucrezi deci la ISU, SRI sau surorile lor din 3 litere. :mrgreen:
When nothing is sure, everything is possible.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cea mai buna scrie:
cornel.s scrie:... niste sisteme si tehnici care cer mai multi bani cand nu functioneaza daca unii ca mine si colegii mei nu le facem sa mearga. In parametrii lor macar. Problema e ca nu se pot coordona actiuni in regim concertat cu ele.

Vorbesti la persoana I, plural.
Lucrezi deci la ISU, SRI sau surorile lor din 3 litere. :mrgreen:
La SRI.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”