Moderator: gor965
...pe baza unie presupuse convorbiri telefonice?!andrei vladeanu scrie:s-a rezolvat problema cu interesu' national...
....pleaca trenul si zboara puiul cu ata.Altceva ce mai vreti? Ca io asata nu inteleg. Unde va grabiti?
bine ca nu adauga in minus...PVTV scrie:Dle Stefanescu te-am deranjat cu ceva sau de amorul artei/plictiseala adaugi cuvinte in plus?
este vorba de secretarul general fips, a nu se confunda cu o secretara. este vorba de o functie executiva la fel de mare ca a presedintelui.cornelserbu scrie:bine ca nu adauga in minus...PVTV scrie:Dle Stefanescu te-am deranjat cu ceva sau de amorul artei/plictiseala adaugi cuvinte in plus?![]()
in rest, ce sa zic, cuvatul secretarei bate la popou adunarea din aprilie, nu ???
vorba lui albert, nu va strica deloc putina rabdare...
sa dea Al de sus sa fie asa in ce priveste cm-ul, cat despre afiliere si dezafiliere, lasa-ma sa ma indoiesc !andrei vladeanu scrie:este vorba de secretarul general fips, a nu se confunda cu o secretara. este vorba de o functie executiva la fel de mare ca a presedintelui.cornelserbu scrie:bine ca nu adauga in minus...PVTV scrie:Dle Stefanescu te-am deranjat cu ceva sau de amorul artei/plictiseala adaugi cuvinte in plus?![]()
in rest, ce sa zic, cuvatul secretarei bate la popou adunarea din aprilie, nu ???
vorba lui albert, nu va strica deloc putina rabdare...
apoi, a nu se confunda congresul din aprilie (in care se va discuta afilierea frps si dezafilierea agvps) cu decizia in legatura cu mondialul de la corbu.
malin musatescu a vorbit astazi la fips si a fost informat ca cm va vea loc in tara noastra. asta e stirea.
Vladene, nu te-ai gadilat ca lumea nu mai haleste "indirecte" strecurate printre randuri.a nu se confunda congresul din aprilie (in care se va discuta afilierea frps si dezafilierea agvps) cu decizia in legatura cu mondialul de la corbu.