Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
NCS-Bruce Ashby,Torrix-Bruce AshbyToderas Bogdan scrie:Buna seara, as dorii sa achizitionez inca un set de lansete, insa nu stiu pe ce anume sa merg....!
Century NG + 3lb SU
Free Spirit Hi-s 3lb
Harrison Acurix 3lb
Precizez ca nu doresc lanseuri extreme ci mai degraba o placere maxima in drill... Va multumesc!
century NG +Toderas Bogdan scrie:
Precizez ca nu doresc lanseuri extreme ci mai degraba o placere maxima in drill... Va multumesc!
Cat de tare e asta!!vali003 scrie:Placerea maxima in drill ,se face din frina mulinetei ,ia lasa tu tamburul cit mai slab ,sa vezi atunci drill.....
Ha Ha Ha !vali003 scrie:Placerea maxima in drill ,se face din frina mulinetei ,ia lasa tu tamburul cit mai slab ,sa vezi atunci drill.....
Dintre cele enumerate mai sus as merge pe Century NG+ SU .Toderas Bogdan scrie:Buna seara, as dorii sa achizitionez inca un set de lansete, insa nu stiu pe ce anume sa merg....!
Century NG + 3lb SU
Free Spirit Hi-s 3lb
Harrison Acurix 3lb
Spectacol este sa vezi pestele pe saltea ,restul sint povesti .R.R. FISHING TEAM scrie:Dintre cele enumerate mai sus as merge pe Century NG+ SU .Toderas Bogdan scrie:Buna seara, as dorii sa achizitionez inca un set de lansete, insa nu stiu pe ce anume sa merg....!
Century NG + 3lb SU
Free Spirit Hi-s 3lb
Harrison Acurix 3lb
PS : Nu poti lansa chiar la 130 m , dar in drill sunt spectacol !