Cort anaconda Fortress

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
serbanionut
Puncte: 0

Re: Cort anaconda Fortress

Mesaj de serbanionut »

ingerasdefoc scrie:cred ca dupa lupte seculare am gasit si cortul mult visat!!
http://www.angelzentrale-herrieden.de/s ... 0-000.html

Nemtii l-au numit "camera cu aer conditionat" :)
ei sustin ca sta ff bine in fata furtunilor.stie cineva daca ferestrele alea de pe acoperis se inchid sau se pune winterskin-ul ala deasupra si atat?ca daca nu se inchid la un vant de jos in sus cred ca baga curent pe sub winterskin si intra in cort..pana mea..imi place la nebunie cortul.e mare cum vreau sa fie,super ventilat.nu stiu care-i treaba cu ferestrele alea..daca ma poate ajuta cineva cu informatii i-as fi recunoscator
Il am eu ...
Este cel mai mare cort de crap care l-am vazut...
Se monteaza de la greu la foarte greu din cauza dimensiunii mi-au trebuit 3 montari ca sa imi dau seama cum sa il tensionez corect adica sa nu stea plescotit.
Winterskinul acopera plasele de tantari dedeasupra si ploua in el daca nu pui winterskinul ...
Un alt inconvenien este ca trebuie sa ai locul de pescuit mare ca sa il poti monta... dar dimensiunea isi spune cuvantul pot intra si 4 pescari in el cu tot cu paturi.

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

serbanionut scrie: Il am eu ...

Winterskinul acopera plasele de tantari dedeasupra si ploua in el daca nu pui winterskinul ...
Spune-mi te rog daca bate vantul dintr-o parte se simte in cort cuentul?Adica intra pe sub winterskin?Asta e marea dilema.Multumesc.
Imagine

serbanionut

Mesaj de serbanionut »

Nu l-am folosit decat vara ptperioade mai reci am alt cort
Dar nu prea cred ca intra, winterskinul vine mai jos de gaurile alea si se sigileaza prin barele de tensionare dar nu am prins perioade cu vant mai intens deci nu pot sa ma pronunt sigur.

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

Si daca ai si niste poze facute de tine ar fi perfect.ms

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

un cort asemanator cu ferestrele in tavan e Comandorul de la Senzor.asa cum nu am auzit pareri rele despre el nu cred sa fie probleme la Anaconda in caz de furtuna

roman felix
Pescar de competitie

Mesaj de roman felix »

acest cort il am eu cel mai inalt cort pe care lam avut pina acum eu il am cel cu winterskin si are dimensuni foarte mari adica este inalt de 190m.intra trei paturi mari si ramane si loc daca vrei sa vezi poze cu el la concursul moara vlasiei cel din noiembrie si vezi acolo poze cu el deci merita toti bani cortul .
ROMAN FELIX

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

Felix probabil tu vb de Anaconda Fortress.eu voiam detalii despre http://www.angelzentrale-herrieden.de/s ... 0-000.html

darius123

Mesaj de darius123 »

Faceti o varza totala, specificati si modelul atunci cand postati un comentariu .Nu stiti ce cort aveti ? Felix cred ca se refera la Anaconda Fortress Giant, modelul Fortress simplu nu este chiar asa mare si nu are 1.90 inaltime.

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

darius stai relax ca e duminica si iti creste colesterolul :)) vezi ca ai mesaj privat

roman felix
Pescar de competitie

Mesaj de roman felix »

prietene in primul rind stiu ce cort am si am doua unul fara winterschin si un cu winterschin.si dimensunile sint 280L. 305.LUNGIME 180 INALTIME ACUM ESTI MULTUMIT.
ROMAN FELIX

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”