HARRISON VS CENTURY VS FREE SPIRIT

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Toderas Bogdan
Puncte: 0

Re: HARRISON VS CENTURY VS FREE SPIRIT

Mesaj de Toderas Bogdan »

Buna, eu detin Century Fatboy Slim 3,60m 2,75lb sunt foarte multumit de ele insa am fost mai mult la plantat cu ele, adica numai la plantat... Anul acesta vreau sa merg la majoritatea partidelor pescuind lansat iar cu cele de 2,75 nu stiu daca pot lansa fara grija batului cu plumb 70-75gr + saculet solubil deci per tottal undeva la 90 100 gr.... De asta intentionez sa imi achizitionez inca un set de lansete, iti dai seama ca daca am 2,75 acum nu as putea sa ma impac cu lansete rigide, tari....pari...etc, cu toate ca pot lansa 200000m, acest aspect nu ma intereseaza ci doar sa pot lansa fara probleme 100m cu plumb de 90-100 gr
Multumesc!

Toderas Bogdan

Mesaj de Toderas Bogdan »

vali003 scrie:
R.R. FISHING TEAM scrie:
Toderas Bogdan scrie:Buna seara, as dorii sa achizitionez inca un set de lansete, insa nu stiu pe ce anume sa merg....!

Century NG + 3lb SU

Free Spirit Hi-s 3lb

Harrison Acurix 3lb

Precizez ca nu doresc lanseuri extreme ci mai degraba o placere maxima in drill... Va multumesc!
Dintre cele enumerate mai sus as merge pe Century NG+ SU .
PS : Nu poti lansa chiar la 130 m , dar in drill sunt spectacol !
Spectacol este sa vezi pestele pe saltea ,restul sint povesti .

Eu intreb de modele de lansete iar el imi raspunde cum se fac pozele pestilor ajunsi pe mal :))) haha

R.R. FISHING TEAM
pescar de competitie

Mesaj de R.R. FISHING TEAM »

http://bigfish.ro/produse-crap/lansete- ... -2009-1869
Posed NG+ SU , de 2 ani , pescuiesc si la plantat si in lanseuri de pana la 100 -110 ml cu plumb de 110g + saculet ;fara probleme !
Modelul NG + SU e singurul din gama care are 3 lbs in ambele variante de lungime 12' si 13 ' .E singura lanseta construita vreodata ,cu 2 actiuni si inca ceva e conceputa pt lansari lungi fara a pune inaintas textil sau mono.
Uita-te atent pe link sau pe google . O sa ramai surprins !
PS : La noi in tara nu se comercializeaza modelul SU (Stepped Up) pt ca e prea scump , defapt e cel mai scump din gama NG+

carpio diem

Mesaj de carpio diem »

Free Spirit Hi-s 3lb !!!
Toderas Bogdan scrie:Buna seara, as dorii sa achizitionez inca un set de lansete, insa nu stiu pe ce anume sa merg....!

Century NG + 3lb SU

Free Spirit Hi-s 3lb

Harrison Acurix 3lb

Precizez ca nu doresc lanseuri extreme ci mai degraba o placere maxima in drill... Va multumesc!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”