vand tuica de pruna calitate pemium

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere orice altceva in afara articolelor de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: vand tuica de pruna calitate pemium

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

pilbak levente scrie:Scuzele mele încă o dată Bogdane,nu am zis ca nu e buna marfă,am confundat puţin treburile,la noi palica ţuică jinars sau cum se mai zice se face la 52 grade dupa reţetă :d,si aşa nu poţi să il dai la 10 ron litrul .
Pai eu nu sunt bisnitar. Sunt prim producator. Atat este pretul la mine la tara cu luat de acolo.
Este prima oara cand personal vand tuica pe net si sincer nu am studiat piata de la oras...
catch&release

marussik

Mesaj de marussik »

Ungureanu Bogdan scrie:
pilbak levente scrie:Scuzele mele încă o dată Bogdane,nu am zis ca nu e buna marfă,am confundat puţin treburile,la noi palica ţuică jinars sau cum se mai zice se face la 52 grade dupa reţetă :d,si aşa nu poţi să il dai la 10 ron litrul .
Pai eu nu sunt bisnitar. Sunt prim producator. Atat este pretul la mine la tara cu luat de acolo.
Este prima oara cand personal vand tuica pe net si sincer nu am studiat piata de la oras...
Parere personala.O face mai tare putin,aproximativ 30 grade si mai pui linistit 5 RON la litru
Ionut Cosmescu
Clubul sportiv GREEN LAKE
0768 109 340

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

...Bogdan a fost sincer, putea sa spuna ca are 30 grade si putini isi dadeau seama de asta :wink: :D ...
@levente
In anumite zone borhotul de prune se fierbe o singura data=>tzuica, la noi tzuzla se mai fierbe o data=>horinca si are intre 51-54 grade.
Spor la vinzare Bogdan !

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

viorel dulamita scrie:...Bogdan a fost sincer, putea sa spuna ca are 30 grade si putini isi dadeau seama de asta :wink: :D ...
@levente
In anumite zone borhotul de prune se fierbe o singura data=>tzuica, la noi tzuzla se mai fierbe o data=>horinca si are intre 51-54 grade.
Spor la vinzare Bogdan !
54-56 taicule ca se mai pierde in timp daca o innobilezi de ajunge la 51 ;). Am masurat io cu alcoolmetru cand am fost la Cocos la carciuma sa-i dau. Daca o fierbi mai mult nu faci altceva decat sa arzi la lemne degeaba.

Bogdane si la noi la Zalau se zice tuica la palinca si probabil de-acolo si confuzia. Cat despre tuica din pruna de Campulung!? O delicatesa daca-i facuta de om pentru el.
Urban culture.

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

cornel.s scrie:
viorel dulamita scrie:...Bogdan a fost sincer, putea sa spuna ca are 30 grade si putini isi dadeau seama de asta :wink: :D ...
@levente
Spor la vinzare Bogdan !
54-56 taicule ca se mai pierde in timp daca o innobilezi de ajunge la 51 ;). Am masurat io cu alcoolmetru cand am fost la Cocos la carciuma sa-i dau. Daca o fierbi mai mult nu faci altceva decat sa arzi la lemne degeaba.

Bogdane si la noi la Zalau se zice tuica la palinca si probabil de-acolo si confuzia. Cat despre tuica din pruna de Campulung!? O delicatesa daca-i facuta de om pentru el.
este facuta pentru noi, nu pentru vanzare.doar ca daca am foarte multe livezi, doar nu le-om lasa sa cada pe jos...iar de vandut prunele ,cine sa ti le ia...,mai mare deranjul si acolo in zona toata lumea se gospodareste pt ca toti au.
cred ca nu e casa fara sa aiba cazan de tuica, serios.
catch&release

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

cornel.s scrie:...54-56 taicule ca se mai pierde in timp daca o innobilezi de ajunge la 51 ;).
...o horinca baubila trebuie sa aibe 50-52 grade :wink: , altfel iti "arde" girgalodul, daca nu e "argasit" :D ...cu cit o tuica e mai "batrina" ii creste calitatea, aroma ii "creste" si ii scade taria cu un grad, maxim doua :D ...ai avut horincie :wink: , sau zici din auzite :lol: ...cum incerci o tuica sa vezi daca e "originala" :wink: :D ...
Bogdan, scuze de off-topic, dar m'a "provocat" :D Cornel.

pilbak levente

Mesaj de pilbak levente »

viorel dulamita scrie:
cornel.s scrie:...54-56 taicule ca se mai pierde in timp daca o innobilezi de ajunge la 51 ;).
...o horinca baubila trebuie sa aibe 50-52 grade :wink: , altfel iti "arde" girgalodul, daca nu e "argasit" :D ...cu cit o tuica e mai "batrina" ii creste calitatea, aroma ii "creste" si ii scade taria cu un grad, maxim doua :D ...ai avut horincie :wink: , sau zici din auzite :lol: ...cum incerci o tuica sa vezi daca e "originala" :wink: :D ...
Bogdan, scuze de off-topic, dar m'a "provocat" :D Cornel.
Si eu fac de 10 ani la bunici si tot la maxim 52 o las.Iar referitor la măsurarea tariei alcolului se măsoară cu alcoolmetrul acela dar e puţin eronată măsurătoare,trebuie luat în calcul si temperatura alcoolului si verifict dupa tabel cât are tarie :)

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ai zis bine, daca nu e argasit. Deci, noi o facem de 54-56 la rece.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Bazar Diverse”