Ar mai fi o problema. S-a tot facut tapaj pe seama faptului ca se destrama mituri, se distrug oameni sau se duc in derizoriu subiectele importante. Se face caz pe seama faptului cu unii sunt "specializati" in manipulare si diversiune. Ati convenit ca Sornel Cerban in "interes de serviciu" mai deturneaza cate o intentie de a readuce in normal intreaga situatie de fapte.
Dragii mei colegi, pescari din "media de profil", va pot spune ca mi-am permis sa fiu atat de virulent nu pentru a profita de pe urma actiunilor mele vreun lider, sef sau sa castig vreo sponsorizare. Am facut-o pentru caci "cu televizorul ati mintit poporul" asa cum o faceti si acum. Incercati sa induceti in mentalul colectiv nebuloase prin care sa-i puteti manipula ca sa-i manati linistit catre meleagurile prosperitatii din carpfishing fara sa tineti cont de dorintele tuturor. De pozitionarea antagonica. De orgoliile sau mai corect spus de demnitatea lor. Deranjeaza orgoliile? Oare cine le-a pus pe tapet?! Va deranjeaza votul de blam? Oare cine se autodistruge si incearca sa arunce pisica moarta in curtile unor "cvasiforumisti".
In "interes de serviciu" sunteti deocamdata doar dumneavoastra domnilor. In interesele serviciilor federale. Este absolut firesc sa uzitati de masinaria presei ce va sta la dispozitie ca sa va continuati lupta personala cu masele inerte (sau oare de manevra?!!!!!!) pentru a va materializa scopurile. Oare nu se putea face o federatie de catre pescari pentru pescari?! Oare daca se acceptau ideile propuse de federatie si erau combatute CHIAR nu avea nimeni de suferit?! Numai cand ma gandesc ca se incerca sustragerea taxei de pescuit de agrement si folosirea ei in scopuri competitionale m-apuca fiorii.
Domnilor, viitorul pescuitului a fost, este inca si, am convingerea ferma dupa toate experientele mele forumistice, va fi in mana pescarilor. Daca din toata aceasta marota ce s-a manifestat in ultima vreme nu ati inteles ca prin "fumul" generat de unii dintre noi s-a ajuns in situatia in care ni se cer optiunile in organizarea competitiilor cu impact national si mondial inseamna ca nu ati inteles nimic. Daca nu vedeti ca fenomenul asta numit carpfishing si nu numai a revenit la matca si se afla acum din nou in si la mana pescarilor inseamna ca priviti cu totul in alte directii si atunci clar ca aveti anumite probleme pe care musai sa le reclamati.
Ca sa te citez Andrei, ca vad ca iti plac citatele, mai deunazi te foloseai de principiul "caii celei drepte". Oare tu te aflii exact pe calea cea dreapta?!!!!!!!!!!!!!!! Reflecteaza omule ca e gratis. Te-ai pozitionat exact ca presedintii ucrainieni, impotriva vointei poporului.
E adevarat ca se poate vorbi si despre aplaudaci. Fiecare cu ai sai

. Pana una alta Andrei Vladeanu, Tibi Manascu cat si Florentin Iuga, cu tot respectul, au ingrosat listele federatiei popesciene, federatie pe care nimeni n-a cerut-o sau si-a dorit-o. Pescarii cu adevarat pescari si nu cei pe care ii "condamnati" voi isi doresc o federatie a lor si nu a unora ce urmaresc numai materializarea propriilor interese.
Incearca si Florentin sa sensibilizeze prin fuga sponsorilor. Asta se intampla de cand ati inceput voi cu masinatiunile sponsorizarii nu de cand ne-am coborat noi la nivelul "mocirlei". Ca am pus si noi umarul la caderea maximala e adevarat. Eu unul am facut-o deoarece tot voi ati venit cu ideea curbelor lui Gauss, gandindu-ma ca dupa ce veti ajunge la fundul ei poate va veti reveni. Nu uitati ca voi ati ajuns sa scrieti si sa va adresati unui public pentru ca v-am cerut-o noi. Acel public insa e mahnit ca nu mai are ce sa citeasca, asculte sau priveasca pentru ca acum va ocupati de cu totul alte treburi.
Intr-un final nu vad de ce va aratati atat de nemultumiti pentru ca din toata harjoneala asta nu rezulta decat un exercitiu democratic in urma careia "vointa poporului" (a pescarului) va avea de castigat, nuuuu? Sau?!!!!
Urban culture.