APEL LA SANATATE MORALA

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: APEL LA SANATATE MORALA

Mesaj de miyagi »

Vorbeam adinauri cu un prieten la telefon si se mira cati au luat bomba lu` Tanascu si-a fugit cu ea pe runner. Mi-a placut rau de tot si-am ras de o banare de cel putin o saptamana. Si n-a fost nici cu citat din clasici :D .
Urban culture.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

dani dan scrie:
ionut72 scrie:@dani dan

Conform definitiilor acceptate de mainstream, apelativul "pescar de tastatura" e un atac la persoana!
te simti
Acesta este al 2-lea atac la persoana.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Wikipedia: ... soan.C4.83

Dan M sau oricare dintre moderatori, va rog sa luati masurile pe care le-ati promis!

ce te deranjeaza asa mult locatia pescuitului :?: :?: :?: :?:
unii pescuiesc pe balta,unii pe ape curgatoare,altii in cada,acvariu si altii pe tastatura. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@dani dan

Ti-am dat un link! Daca as face greseala sa te intreb daca stii sa citesti sau daca, de regula, intelegi ceea ce citesti, as comite, un evident atac la persoana. Asa ca n-o s-o fac. Doar iti aduc aminte de un proverb:

1) Cine seamana vant culege furtuna.

P.S. Repet, ma distreaza la maxim chestia asta cu "atacul la persoana" cand stiu foarte bine la ce aberatii se poate ajunge (cele doua exemple "comise" de tine sunt mai mult decat relevante). Da' daca asta e politica forumului, ce sa facem, ne supunem! :)

P.S.1 Dupa reactia lui Nae (daca scriu ca, in cazul lui, era de asteptat, iarasi comit, conform definitiei, un atac la persoana, asa ca n-o s-o fac) imi dau seama cu stupoare ca chiar sunt multi care habar n-au care e definitia "atacului la persoana" si cat de usor il poti face! Da Nae, chiar daca e surprinzator pentru tine, apelativul "pescar de tastatura" e atac la persoana! Practic, conform definitiei tampe, orice opinie care nu convine interlocutorului si care ii "pateaza" acestuia imaginea poate fi considerata "atac la persoana".

P.S.2 Nae, si afirmatia "ai luat-o razna" e, conform definitiei, tot atac la persoana! :D :D Nu-i asa ca devine interesanta bazaconia asta?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Buzatu »

Din pacate Crapmania nu mai este forumul pe care mi-am facut cont acum cativa ani si adica un forum tehnic unde postau PESCARI DE CRAP si de unde,daca erai interest,aveai ce invata.Postau PESCARI precum Rosioru,Mateianu,Vladeanu,Cristi Mitrea,Pavlovici,Cezar Bibu,Vali Vesa...Acum discutiile tehnice sunt putine si la ele participa din ce in ce mai putini dintre cei care chiar au ceva de scris...Crapmania s-a transformat in OTV,CanCan TV,ANTENA 2 sau,mai rau, Stirile De La Ora 5!!! Tipic romanesc:asta intereseaza-SCANDALUL! Nu cred ca exista topic,de la CM,CN BAZAR,BALTI sa nu apara cate unul care sa te ia la misto,sa te certe,sa stie el mai bine...Partea nasoala e ca de cele mai multe ori se depaseste limita bunului simt si majoritatea "scandalagiilor" posteaza la adapostul unui nick-name.Sunt prea multi care se cred destepti,interesanti sau smardoi sub anonimat. Ce usor e sa combati idei si persoane asa!!!....

Alt lucru ce ma deranjeaza:pe forum toate lumea stie cum e mai bine,stie ce trebuie facut si cum si de ce si...dar PRACTIC sunt cateva persoane care chiar au facut sau fac ceva pentru pescuit:Vladut Mateianu,Andrei Vladeanu,Pavlovici,Iuga,Tibi,Val Pangica,Popescu...
Fie ca sunt organizatori de concursuri,fie ca sunt jurnalisti,fie ca infiinteaza site-uri sau federatii de profil,toti au 2 lucruri in comun: FAC ceva in/pentru pescuit si 2-sigur se gasesc unii care sa ii INJURE! Si de catre cine? De niste forumisti anonimi! Ati facut voi ceva bun,colegi anonimi,ca sa puteti scrie ca ce FAC altii e rau?!?

Din punctual meu de vedere,articolele lui Tibi si Florentin au facut o radiografie perfecta a situatiei actuale din carpfishing.RESPECT!
Si chiar daca sunt multi care sustin cele scrise de ei,nu posteaza.
Bogdan Buzatu
C.S. OLTENIA FISHING
Nume utilizator schimbat din bogdan b.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

bogdan b. scrie:Din pacate Crapmania nu mai este forumul pe care mi-am facut cont acum cativa ani si adica un forum tehnic unde postau PESCARI DE CRAP si de unde,daca erai interest,aveai ce invata.Postau PESCARI precum Rosioru,Mateianu,Vladeanu,Cristi Mitrea,Pavlovici,Cezar Bibu,Vali Vesa...Acum discutiile tehnice sunt putine si la ele participa din ce in ce mai putini dintre cei care chiar au ceva de scris...Crapmania s-a transformat in OTV,CanCan TV,ANTENA 2 sau,mai rau, Stirile De La Ora 5!!! Tipic romanesc:asta intereseaza-SCANDALUL! Nu cred ca exista topic,de la CM,CN BAZAR,BALTI sa nu apara cate unul care sa te ia la misto,sa te certe,sa stie el mai bine...Partea nasoala e ca de cele mai multe ori se depaseste limita bunului simt si majoritatea "scandalagiilor" posteaza la adapostul unui nick-name.Sunt prea multi care se cred destepti,interesanti sau smardoi sub anonimat. Ce usor e sa combati idei si persoane asa!!!....

Alt lucru ce ma deranjeaza:pe forum toate lumea stie cum e mai bine,stie ce trebuie facut si cum si de ce si...dar PRACTIC sunt cateva persoane care chiar au facut sau fac ceva pentru pescuit:Vladut Mateianu,Andrei Vladeanu,Pavlovici,Iuga,Tibi,Val Pangica,Popescu...
Fie ca sunt organizatori de concursuri,fie ca sunt jurnalisti,fie ca infiinteaza site-uri sau federatii de profil,toti au 2 lucruri in comun: FAC ceva in/pentru pescuit si 2-sigur se gasesc unii care sa ii INJURE! Si de catre cine? De niste forumisti anonimi! Ati facut voi ceva bun,colegi anonimi,ca sa puteti scrie ca ce FAC altii e rau?!?

Din punctual meu de vedere,articolele lui Tibi si Florentin au facut o radiografie perfecta a situatiei actuale din carpfishing.RESPECT!
Nu stiu de ce dar ma simt vizat de aceasta interventie, avand in vedere ca sunt singurul "anonim" care si-a dat cu parerea despre respectivul articol. Si imi pare rau sa va dezamagesc draga domnule, dar eu nu am nici o parere despre CM/CN, federatie, AGVPS si personajele mentionate de dumneata. In afara de cateva mistouri aruncate lui Popescu acum vre-o doi ani cand intra si injura pe toata lumea zilnic am stat deoparte si n-am aratat cu degetul ca e bine sau rau ce fac altii. Pescuitul de competitie e cam ca mancatul de hamburgeri in opinia mea...sigur, se face campionat mondial si acolo, dar asta nu inseamna ca vreau sa si particip si sa-mi stric masa mancand la repezeala. Asta nu inseamna ca sunt mai putin pescar de crap ca dumneata care faci parte dintr-un club sportiv si care probabil participi la anumite concursuri. Spuneti ca sustineti si ca sunteti multi care sustin cele scrise de Tibi Manascu dar va plangeti ca acest forum e un OTV si un Can-Can....nu vedeti ironia din postarea dumneavoastra????

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

bogdan b. scrie:Din punctual meu de vedere,articolele lui Tibi si Florentin au facut o radiografie perfecta a situatiei actuale din carpfishing
spune-mi si mie te rog unde vezi tu radiografie perfecta a situatiei actuale din carpfishing in "articolul" lui tibi ???
si, apropo, crapmania nu a fost niciodata un forum doar tehnic...stiu exact ce afirm.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

bogdan b. scrie:Din pacate Crapmania nu mai este forumul pe care mi-am facut cont acum cativa ani si adica un forum tehnic unde postau PESCARI DE CRAP si de unde,daca erai interest,aveai ce invata.Postau PESCARI precum Rosioru,Mateianu,Vladeanu,Cristi Mitrea,Pavlovici,Cezar Bibu,Vali Vesa...
Bogdan, lucrurile au evoluat mult si e greu sa te intorci de unde ai plecat. Sa ne gandim ca in urma cu 7 ani, aici erau inregistrati vreo 500 de utilizatori ...acum sunt peste 7000 ! Fiind la inceput, forumul abunda de discutii tehnice si cum din punctul asta de vedere pescuitul nu a suferit mari schimbari, e suficient sa cauti in baza de date ca sa gasesti ce-ti doresti. Nu mai sta nimeni sa explice unui incepator tehnica de sondat cu markerul ...pur si simplu dai un serch dupa cuvantul marker si gasesti o groaza de discutii pe aceasta tema. In schimb, cearta, polemica, scandalul, sunt teme inepuizabile ... si situatia concreta din momentul in care se afla pescuitul de competitie la nivel organizatoric, alimenteaza treaba asta, cu efecte si in celelalte planuri (pescuit de agrement, tranzactii intre pescari, etc.)
Ma pun in situatia utilizatorului care dupa ce a savurat ani de zile discutiile de pe Crap.ro, intra pe Crapmania.ro si gaseste alta lume...pescari mai putini dar pare-se mai completi, mai patimasi si iubitori de competitie...acu ii vad doar mai inversunati, mai rai si mai dezbinati . Citesc si caut un cuvant ca sa-mi expun pe scurt trairea ...Jihad !... asta e cuvantul care-mi vine in minte citind toata polologhia de pe acest topic. Numai aia cu jihadul in cap au impresia ca detin adevarul absolut ! Ptr. ei, Elvetia e o tara de agenti dubli ! Sloganul lor suna asa: cine nu-i cu noi ... sare-n aer !!! Asa si aici, in virtutea unui dualism de opinii prost inteles, prost exprimat, prost de fel, ne transformam in teroristi ! Una doua, inventam tabere si sarim la razbel ... si da-i si lupta coane Fanica, mai rau ca-n 48 ! Cum adica domne', sa-si permita unul sa zica ceva de rau de "Alahu" nostru ... basca ma-sii de eXcroc...sa-i punem o bomba sub kur ! Cum adica n-avem bombe ?...atunci sa dam cu kkt ... same shit ... bat, it's our shit under his white ass !
Pe lumea asta exista lucruri in "antiteza" ... viata-moarte, plus-minus, adevar-minciuna, mic-mare, alb-negru, putere-opozitie, FRPS-AGVPS , nou-vechi, etc., s.a.m.d. ... dar jihad-uistul nostru nu recunoaste decat o singura idee, are o singura credinta, crede ori in materie ori in spirit ... niciodata n-ar putea trai cu ambele chestii de-astea sub palarie, cu toate ca restul lumii o face !
E suficient sa ai o opinie, un asentiment, legat de conflictul asta de interese la nivel organizatori si pac, te-ai dus pe copca ... nu mai esti pescar de crap, nu mai esti pescar de competitie, esti un mic terorist ! Vrei nu vrei, intri in hora "atentatelor morale" de pe forum ! Ce mama draq o fi asa de greu sa ne respectam ca si colegi indiferent de "credinta" nu stiu si-mi pare rau, probabil ca si altora le pare, ca am ajuns sa terorizam forumul, sa scriem despre conflicte de interese, despre cum sa punem bombe, despre cum sa dam cu kkt, in loc sa ne vedem de pescuit si de lucrurile care ne-au facut sa ne strangem laolalta ! Pe mine aici nu m-a adus Mateianu, nici Vladeanu, nici Pangica, nici Rosioru, nici Sebu, nici Cotelici, Musaro, Patabum , Carron, etc.,etc. ... m-a adus pasiunea, pasiunea cu care se scria despre un stil de pescuit ! Din pacate, scrisul cu pasiune s-a pierdut, s-a uitat stilul, s-au uitat lucrurile de bun simt, totul e o lupta si noi toti suntem ori teroristi, ori tinta lor !...vorba unuia, din Romanika (si de pe forum) scapa (neterorizat) cine poate !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

bogdan b. scrie:Din pacate Crapmania nu mai este forumul pe care mi-am facut cont acum cativa ani si adica un forum tehnic unde postau PESCARI DE CRAP si de unde,daca erai interest,aveai ce invata.Postau PESCARI precum Rosioru,Mateianu,Vladeanu,Cristi Mitrea,Pavlovici,Cezar Bibu,Vali Vesa...Acum discutiile tehnice sunt putine si la ele participa din ce in ce mai putini dintre cei care chiar au ceva de scris...Crapmania s-a transformat in OTV,CanCan TV,ANTENA 2 sau,mai rau, Stirile De La Ora 5!!! Tipic romanesc:asta intereseaza-SCANDALUL! Nu cred ca exista topic,de la CM,CN BAZAR,BALTI sa nu apara cate unul care sa te ia la misto,sa te certe,sa stie el mai bine...Partea nasoala e ca de cele mai multe ori se depaseste limita bunului simt si majoritatea "scandalagiilor" posteaza la adapostul unui nick-name.Sunt prea multi care se cred destepti,interesanti sau smardoi sub anonimat. Ce usor e sa combati idei si persoane asa!!!....

Il cam amesteci pe Hagi cu Topescu . :)

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

dani dan scrie:nu luam cupe cu tastatu",ci mai repede cu lansatu",momitu",atelieru" samd :wink: :wink: :wink:
dani, nu generaliza...uita-te cate postari are vladut si cate cupe... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Buzatu »

George,
Ai perfecta dreptate,dar e normal asa?!? Stiu ca nu mai poate fi Crapmania forumul de unde sa-mi adun informatii,daca vreau ceva caut in alta parte acum...dar de RESPECT si DECENTA nu mai stie nimeni?!? Doar SMARDOI si CATERINCA(proasta si aia,nu ca pe vremuri)

Dan,
Asa e...dar si HAGI si TOPESCU au facut "istorie" in domeniile in care au activat... :D

Dl.CornelSerbu,
Chiar nu vi se pare ca are dreptate Tibi?!? Cu toate "licentele poetice"??? :D
Cu tot respectul pentru dl.Cornel Serban-unul din personajele principale-pe care nu il cunosc personal...si poate ca este un om deosebit in viata reala,dar ce ati inteles din cele peste 4500 de postari(doar de pe Crapmania) ale userului cornel s.?!?!?A realizat practic dansul ceva?ORICE?!? La pescuit am inteles,...I-a intrat somnul pe vad...se intampla... :D ,cu Popescu a zis ca-l termina...vad!!! de atunci a reusit cam tot ce si-a propus...are peste 1000 de posturi doar in topical de CN,insa dansul nu a participat niciodata la CN,nu are club si nu am vazut sa aiba intentia sa participle vreodata la CN,totusi dansul are peste 4500 de postari DOAR PE CRAPMANIA!!!

Am participat la peste 40 de concursuri de crap + inca vreo 20 de stationar,feeder,rapitor+inca vreo 10 organizate.Sunt membru fondator intr-o asociatie de pescari sportivi,membru fondator la un club de crap,am participat la 4 CN(individual sau pe loturi),am balta mea...

SI am cont de 7 ani si mai putin de 200 de postari.
cornel s. are cont de 3 ani,un concurs la activ,... si 4500 de postari din care nu am inteles nimic!
Bogdan Buzatu
C.S. OLTENIA FISHING
Nume utilizator schimbat din bogdan b.

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Bogdan, noi avem pretentii de respect si decenta de la niste oameni care nici macar in momentul in care devin subiect negativ de articole, cand se iau masuri speciale pentru ei pe forum, nu se pot oprii din postat. Culmea, la acest topic tot ei sunt cei mai activi. :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”