APEL LA SANATATE MORALA

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Bogdan Buzatu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: APEL LA SANATATE MORALA

Mesaj de Bogdan Buzatu »

Nu le-am citit pe toate,Doamne fereste!!! Te-am "citit" ca si pe "Tanar si nelinistit"- primele 100 de postari/episoade si pe urma din suta-n suta... :lol: Oricum nu am inteles nimic, ai fost mult prea subtil... :D
Ps: sub poza ta de la avatar scrie-mesaje:4551. De acolo stiu cate postari ai :wink:
Ps2: abia astept intalnirea de pe balta,sunt curios daca poti vorbi la fel de mult pe cat scrii :D

PACE!!!
Bogdan Buzatu
C.S. OLTENIA FISHING
Nume utilizator schimbat din bogdan b.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Depinde de subiect :D . Nu sunt insa guraliv.
Pace.
p.s. postarile astea or fi si cu alea de dinainte? S-ar putea sa am totusi peste 8000. :D
Urban culture.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Dragos Sinca scrie:Bogdan, noi avem pretentii de respect si decenta de la niste oameni care nici macar in momentul in care devin subiect negativ de articole, cand se iau masuri speciale pentru ei pe forum, nu se pot oprii din postat. Culmea, la acest topic tot ei sunt cei mai activi. :wink:
A deveni subiect de articol nu inseamna ca gata esti stigmat, nu vorbim despre un proces in urma caruia s-a dat un verdict , chiar si acolo ai dreptul la aparare si mai exista si CEDO spre exemplu :mrgreen:

Daca maine prin bunavointa unuia sau altuia apare un articol despre tine in care se spune ca nu stiu alergii cainii comunitari sa ii calci cu masina prin cartier :mrgreen: , tu ce faci , vii si iti pui cenusa in capsi eventual recunosti chiar daca poate tu nu ai masina ?!?!? :mrgreen:
Exceptand Coreea de Nord si alte cateva tari in rest dreptul la aparare si la opinie sunt fundamentale plus ca mai e un aspect care se intampla pe la noi prin Romanica : vine unu te acuza de ceva iar apoi tu trebuie sa te chinui sa iti arati nevinovatia cand de fapt el ar trebui sa iti demonstreze vinovatia dar din ce vad acuzatorul a disparut :mrgreen:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Inainte sa-mi temperez dinamica forumistica, pentru ca totusi trebuie sa arat si eu un pic de bunavointa in fata cititorilor agasati de stilu-mi caracteristic am sa mai fac doua ocolisuri. In primul as face o "escala" prin tema ce se refera la interesele de grup atat de condamnate si de cei vechi cat si de debutantii printre care ma enumar si eu. Dupa cum se vede si aici. Au existat tentative de a-si tine palma unul altuia ca pe vremuri. Vremuri ce au impartit tagma asta si pot sa o afirm cu toata convingerea. De cand am intrat si eu in fenomen am cunoscut si eu foarte multi din cei prezenti pe forum si am avut foarte multe discutii directe, ca doar nu inventam toate astea. Cat de abil sa fi sa le patrunzi pana in vintre?! Am avut discutii personale, prin canalele de mesagerie privata si-n ultimul rand publice. Majoritatea aveau acelasi numitor comun. Exista tot timpul un grup care face si desface, care vinde si cumpara, care cladeste si distruge, dar mentine fenomenul pe acelasi palier pentru propriile interese. Daca apuci sa pomenesti despre asta, fie ca esti "vechi" sau debutant, se va gasi mereu cineva care sa-ti sara la gat. Asa au aparut scindarile. Asa a aparut LRC-ul ca si alternativa impotriva APCR-ului. Tot asa a aparut si federatia ca alternativa a AGVPS-ului. Din totdeauna acel grup a vegheat. Tot acel grup lucreaza si acum. Bine, bine, vor spune, dar de unde sti tu atata istorie? Nu e istorie domnilor, e folclor si se mai si repeta. Dupa cum se vede, ciclic.
A doua "gaselnita" ar fi cum ca un neica nimeni care n-a facut nimic pentru domeniul competitional se ridica cu asemenea viteza si infiereaza tot ce s-a construit in fenomen. E adevarat ca s-a construit si respect acest fapt, dar il respect prin prisma aprecierii pe care nu pot sa n-o evidentiez fata de cei ce au muncit fara a specula si o fac in continuare prin sacrificii. Nu "asteptand sa apara un cumparator pentru Popescu ca mai apoi sa-i stabileasca pretul" [citat]. Acest personaj care nu a facut nimic are un club, dar nu are CIS. Nu are inca o echipa bine inchegata cu care sa poata face performanta sustinut. In ziua de azi mai repede faci un partid politic decat un club de pescuit functional. Lumea se plange ca nu reuseste sa incropeasca o echipa, daramite un lot. Unii doneaza cluburi. Altii le tin in stare latenta. Eu deabia l-am inceput. Ma gandeam ca se va face liniste si am convingerea ca asa va fi la un moment dat.
Capabilitatile pescuitului sportiv sunt destul de mari si asta s-a vazut acum in ultima vreme cand "sportivi" din segmentul carpfishingului, spinningului si stationarului au dat mana si au facut curatenie.
A mai ramas de sters praful.
Cu respect fata de cei ce s-au ambitionat sa ma citeasca, fata de cei ce m-au invatat toate acestea, fata de cei care m-au sustinut si-n momentele astea cand nu mi-a fost chiar atat de simplu sa stau drept in fata tumultului de mizerii aruncate in fata, fata de cei ce se incapataneaza sa creada ca pescuitul le apartine si nu vor sa se considere o turma de oi manata de la spate de un cioban sau "multi si prosti" si nu in ultimul rand fata de cei ce indraznesc sa scrie in ciuda faptului ca nu sunt "jurnalisti" sa ceara sange ci put in nimicnicia lor!
Sornel Cerban.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cer scuze pentru greselile gramaticale ca sunt dupa tura de noapte. Nu le mai corectez.
Urban culture.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Vine, vine primavara...federala :wink: !
Fişiere ataşate
tulips2.jpg
tulips2.jpg (121.88 KiB) Vizualizat de 1568 ori
"Keep it simple!"

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val scrie: Pot sa traiaesc linistit si fara crapmania.ro , asa cum se prezinta ea astazi .
:D pai este simplu ! nu te obliga nimeni sa scri, dar forumul ar avea de pierdut fara tine...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val scrie: Pot sa traiaesc linistit si fara crapmania.ro , asa cum se prezinta ea astazi .
imi pare nespus de rau de concluzia la care ai ajuns cat si de hotararea pe care ai luat-o....... si sper.... sa nu te razgandesti ......!!!!!
viata fara tine e ........pustiu !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

oanavictor scrie:
imi pare nespus de rau de concluzia la care ai ajuns cat si de hotararea pe care ai luat-o....... si sper.... sa nu te razgandesti ......!!!!!
viata fara tine e ........pustiu !
Ce dor va este de supica pasata...la pai. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Scop atins, liniste va rugam. Felicitari !
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”