jon scrie:400 lei + transport

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
jon scrie:400 lei + transport
Daca pursisimplu ai pus comentariul acesta doar sa ne demonstrezi ca pretul in magazine este de 300 lei ,,nou cu garantie,, te inseli si nu esti documentat, a explicat darius care este treaba cu Tata nitu, eu am precizat clar ca are toate accesoriile si stiu clar clar care este valoarea lui si inca cv am pus anuntul in rubrica vanzari nu la cereri de sfaturi privind pretul sau de unde poti sa il cumperi gratis cu garantie si transport gratuit Dar nu il au in stocadrian.baciu scrie:la Tata Nitu pe sait ii 300 ron nou si cu garantie
Big like Jon!jon scrie:Daca pursisimplu ai pus comentariul acesta doar sa ne demonstrezi ca pretul in magazine este de 300 lei ,,nou cu garantie,, te inseli si nu esti documentat, a explicat darius care este treaba cu Tata nitu, eu am precizat clar ca are toate accesoriile si stiu clar clar care este valoarea lui si inca cv am pus anuntul in rubrica vanzari nu la cereri de sfaturi privind pretul sau de unde poti sa il cumperi gratis cu garantie si transport gratuit Dar nu il au in stocadrian.baciu scrie:la Tata Nitu pe sait ii 300 ron nou si cu garantie
Adrian deschideti tu un topic daca vrei sa iti prezinti documantatia si sfaturi privind achizitia acestui brolly ai gresit topicul aici este un anunt de vanzare nu de cereri de sfaturi daca vrei faci o oferta de pret daca nu esti liber sa cumperi unul nou cu garantie