Vand Anaconda Uncle Frank's Home 2

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

jon
Puncte: 0

Re: Vand Anaconda Uncle Frank's Home 2

Mesaj de jon »

jon scrie:400 lei + transport

adrian.baciu

Mesaj de adrian.baciu »

la Tata Nitu pe sait ii 300 ron nou si cu garantie

darius123

Mesaj de darius123 »

Iara vorbiti toti din auzite. In primul rand produsele de la Tata Nitu nu sunt toate noi si nu au garantie. Gasesti acest brolly la 300 ron, care poate sa aiba ceva lipsa, sa fie expus in magazin, sa aiba mici defecte, nu crezi ca iti da cineva brolly de 700 ron la 300 ron, nou cu garantie. Daca acest brolly este cumparat dintr-un magazin de nou, merita 400 ron.Daca nu, asteapta cand primeste Nitu marfa si poate prinzi unul cu 300 ron.

jon

Mesaj de jon »

adrian.baciu scrie:la Tata Nitu pe sait ii 300 ron nou si cu garantie
Daca pursisimplu ai pus comentariul acesta doar sa ne demonstrezi ca pretul in magazine este de 300 lei ,,nou cu garantie,, te inseli si nu esti documentat, a explicat darius care este treaba cu Tata nitu, eu am precizat clar ca are toate accesoriile si stiu clar clar care este valoarea lui si inca cv am pus anuntul in rubrica vanzari nu la cereri de sfaturi privind pretul sau de unde poti sa il cumperi gratis cu garantie si transport gratuit Dar nu il au in stoc
Adrian deschideti tu un topic daca vrei sa iti prezinti documantatia si sfaturi privind achizitia acestui brolly ai gresit topicul aici este un anunt de vanzare nu de cereri de sfaturi daca vrei faci o oferta de pret daca nu esti liber sa cumperi unul nou cu garantie

radu_popeanu

Mesaj de radu_popeanu »

jon scrie:
adrian.baciu scrie:la Tata Nitu pe sait ii 300 ron nou si cu garantie
Daca pursisimplu ai pus comentariul acesta doar sa ne demonstrezi ca pretul in magazine este de 300 lei ,,nou cu garantie,, te inseli si nu esti documentat, a explicat darius care este treaba cu Tata nitu, eu am precizat clar ca are toate accesoriile si stiu clar clar care este valoarea lui si inca cv am pus anuntul in rubrica vanzari nu la cereri de sfaturi privind pretul sau de unde poti sa il cumperi gratis cu garantie si transport gratuit Dar nu il au in stoc
Adrian deschideti tu un topic daca vrei sa iti prezinti documantatia si sfaturi privind achizitia acestui brolly ai gresit topicul aici este un anunt de vanzare nu de cereri de sfaturi daca vrei faci o oferta de pret daca nu esti liber sa cumperi unul nou cu garantie
Big like Jon!
Eu stiu cortul! Este impecabil si foarte practic!
Maxi Fish Mures
Personal best 21,52 kg Harsany Hungary 2016

razvan.cuc

Mesaj de razvan.cuc »

@adrian.baciu

Cred ca la voi astia din sud(nu ma refer la toti doar la cei care sunt in acesta situatie) tot timpul aveti ceva de comentat si de adaugat??? de ce sunteti frustrati??? de ce comentati fara rost mereu???
Nu te-a obligat nimeni sa cumperi acest produs si nici nu te-a rugat cineva sa iti dai cu parerea, pastreaza comentarile pentru tine si lasa omul sa isi vanda produsul la ce pret doreste el...si el a dat bani pe acel produs,nu la furat!!!

Sa iti fie rusine ca ai stricat topicul omului...

jurca cristian

Mesaj de jurca cristian »

Stati linistiti ca l-am cumparat eu, vanzatorul e serios si chiar arata cum a fost descris.
Om serios, recomand.
O seara buna.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”