Moderator: Dan Mitranescu
De 4 ani , de cand ii fac pe cei vopsiti , sunt cei mai ieftini din piata . Cel putin eu nu stiu alt magazin unde sa se gaseasca la un pret mai bun.osc1or scrie:A aparut concurenta pe piatas-au ieftinit si plumbii.
Super!!
Mitranescu ramane furnizorul meu de plumbi si momitoare si pe 2014. (imi este cel mai la-ndemana)
Bravo Dane, tine-o tot asa!Dan Mitranescu scrie:De 4 ani , de cand ii fac pe cei vopsiti , sunt cei mai ieftini din piata . Cel putin eu nu stiu alt magazin unde sa se gaseasca la un pret mai bun.osc1or scrie:A aparut concurenta pe piatas-au ieftinit si plumbii.
Super!!
Mitranescu ramane furnizorul meu de plumbi si momitoare si pe 2014. (imi este cel mai la-ndemana)
Ieftinirea survine in urma amortizarii utilajelor .
Chiar am rugamintea daca se gaseste un pret mai bun decat al meu, sa fiu anuntat. Inseamna ca gresesc pe undeva si trebuie sa remediez problema.
Sunt primul producator legal de plumbi de pescuit din Romania ( peste 10 ani ) si vreau sa raman "primul" .![]()
http://danmitranescu.ro/111-616/ACCESOR ... 40-Buc.phpMeluCatelu scrie:Salut Dan,
Tije de plastic pt plumbi se gasesc separat de vanzare?
Au fost ieftinite si acestea de la 8 lei la 5 lei / set 40 buc.MeluCatelu scrie:Salut Dan,
Tije de plastic pt plumbi se gasesc separat de vanzare?