parere fire fluo

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

catalos
Puncte: 0

parere fire fluo

Mesaj de catalos »

Anul asta vreau sa trec pe fire fluo (nu am pescuit pana acum cu asa ceva) si nu stiu ce sa aleg, din multitudinea ofertei. Ma uitam la:
1. Fir monofilament Trabucco S-Force Long Cast Carp 0,26mm/8,77kg/500m
2. Prowess Operator
3. Ultima Distance (cu toate ca nu e fluo)
4. Sufix Tritanium....

Sincer ma uit indelung la Trabucco, doar ca e destul de piperat pretul.

Voi ce imi recomandati?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!!!!!!!!!!
Nu te pune cu prostul, ca are mintea mai odihnita!!!!

geo11

Re: parere fire fluo

Mesaj de geo11 »

recomand trabuco. eu il folosesc de 4 ani si nu aut niciodata pr cu el. il intorc iarna insa pe un tambur de rez am omis. si nu are nimic. am pescuit cu el asa si a fost foarte ok.
recomand cu mare incredere

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Incearca SubDue, la banii care costa, e demential firul. Am dat cu 0.28 fluo si 0.22 camou, 22lei respectiv 18lei /300m. La firele fluo, ai avantajul ca sunt role de 300 (22lei),600(40lei),1200 (70lei), iar la cele camou, doar de 300m.

mac-mac team

parere fire fluo

Mesaj de mac-mac team »

Tracucco orange long cast se decoloraze imediat

Florin Marcus

Mesaj de Florin Marcus »

Folosesc Sufix Tritanium roșu de 2 ani, l-am întors o data si e super ok. Menționez ca la sfârșitul fiecărei partide șterg firul cu un burete umed.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

(La firele fluo, ai avantajul ca sunt role de 300 (22lei),600(40lei),1200 (70lei))

Claudiu vezi ca ai ramas in urma cu informarea , de fapt e normal nu ai tu timp sa te informezi daca mergi 1 data pe an intr-un magazin.( 300 m = 18 lei)

Uiti ca suntem in extrasezon si preturile sunt reduse ?
Intrati pe situ Claumar si va veti informa despre preturile reduse SUB DUE
Si eu recomand firul de 300 de m , e perfect pentru 4-5-6 pescuituri dupa care se schimba lejer cu alta rola de 300 m .
Mentionez ca atit grosimea firului si metrajul este perfect exact ce scrie pe ambalaj .

dr_andres

Mesaj de dr_andres »

Eu am folosit firul trabucco xps long cast de 0.22 tot sezonul trecut.Este un fir bun pt aruncari ,rezistent, dar se decoloreaza foarte repede.Cred ca e vopsit cu substanta aia care il face fluo, nu face partea din compozitia lui ca la restul firelor.Cred ca de asta e si mai rezistent decat alte fire fluo la acelasi diametru.
Oricum firele Trabucco par ceva mai groase decat scrie producatorul pe cutie.
Legat de firele P-line, nu o sa mai folosesc niciodata. Am patit-o si eu si prietenii mei cu ele...
Am mai folosit G-line fluo de 0.26 , la banii pe care i-am dat pe el isi face treaba. Poate o fi sarmos un pic, dar macar e rezistent.
De la G -line am mai folosit Ice -ul...de 0.24 -asta chiar imi place , o sa-l mai folosesc si acum in primavara.

catalos

Mesaj de catalos »

- P-line, am inteles ca sunt multi nemultumiti de el, cu toate ca am un prieten care foloseste de 4 ani acelasi fir si nu l-a intors niciodata, iar la capitolul capturi.... chiar a tras cu el.
- G-line am folosit anul trecut. S-a comportat bine, dar nu m-a impresionat foarte tare. Am avut varianta Dark Brown, dar am un amic la care a avut nod facut pe fir (in conditii de vant puternic lateral) la cel fluo.
Nu te pune cu prostul, ca are mintea mai odihnita!!!!

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

popescu59 scrie:(La firele fluo, ai avantajul ca sunt role de 300 (22lei),600(40lei),1200 (70lei))

Claudiu vezi ca ai ramas in urma cu informarea , de fapt e normal nu ai tu timp sa te informezi daca mergi 1 data pe an intr-un magazin.( 300 m = 18 lei)

Uiti ca suntem in extrasezon si preturile sunt reduse ?
Intrati pe situ Claumar si va veti informa despre preturile reduse SUB DUE
Si eu recomand firul de 300 de m , e perfect pentru 4-5-6 pescuituri dupa care se schimba lejer cu alta rola de 300 m .
Mentionez ca atit grosimea firului si metrajul este perfect exact ce scrie pe ambalaj .

Nea Nae, ai baut spirt? :lol: :lol:

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

dr_andres scrie:Eu am folosit firul trabucco xps long cast de 0.22 tot sezonul trecut.Este un fir bun pt aruncari ,rezistent, dar se decoloreaza foarte repede.Cred ca e vopsit cu substanta aia care il face fluo, nu face partea din compozitia lui ca la restul firelor.Cred ca de asta e si mai rezistent decat alte fire fluo la acelasi diametru.
Oricum firele Trabucco par ceva mai groase decat scrie producatorul pe cutie.
Legat de firele P-line, nu o sa mai folosesc niciodata. Am patit-o si eu si prietenii mei cu ele...
Am mai folosit G-line fluo de 0.26 , la banii pe care i-am dat pe el isi face treaba. Poate o fi sarmos un pic, dar macar e rezistent.
De la G -line am mai folosit Ice -ul...de 0.24 -asta chiar imi place , o sa-l mai folosesc si acum in primavara.
salut.ce parere ai de http://www.profishing.ro/fire-monofilam ... -8803.html
am vazut ca ai scris ca l-ai incercat.e vizibil cat de cat noaptea cand luminezi pe el?multumesc

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”