aştept pareri

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vali Secui
Puncte: 0

aştept pareri

Mesaj de Vali Secui »

Vreau sa–mi achiziţionez mulinete noi dar nu ma hotărăsc intre: shimano big baitrunner xt–a lc şi shimano ultegra xtc 1400. Care dintre cele doua modele sunt mai bune ? Aştept păreri de la care au utilizat aceste modele. Mulţumesc.

ionut72
pescar de competitie

Re: aştept pareri

Mesaj de ionut72 »

Strict intre cele doua modele la care faci tu referire, e destul de greu de ales (depinde si ce stil de pescuit practici mai mult). Ultegra XTC are ca avantaje greutatea mai mica, un tambur de rezerva si asezarea excelenta a firului. BBLC-ul, in schimb, are in spate mostenirea absolut fabuloasa a vechiului model pe care n-are decat s-o confirme cu timpul si o capacitate mai mare a tamburului (imi pare mai otrivita pentru stilul plantat).

Daca insa 95de lei in plus pentru mulineta e sustenabil pentru tine, eu unul as opta pentru:
Ultegra Ci4 1000 XSA.

http://www.totalfishing.ro/mulineta-shi ... 35056.html

sau

http://bigfish.ro/produse-crap/mulinete ... 0-xsa-7112
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ZyZZ

Mesaj de ZyZZ »

Imi cer scuze ca trebuie sa dau eu vestea dar din pacate ca si Shimano Big Baitrunner,nici Ultegra Ci4 1000 XSA nu se mai fabrica si eu am vrut sa mi le iau.
MILF-Man I Love Fishing!!! :D

Vali Secui

Mesaj de Vali Secui »

ZyZZ scrie:Imi cer scuze ca trebuie sa dau eu vestea dar din pacate ca si Shimano Big Baitrunner,nici Ultegra Ci4 1000 XSA nu se mai fabrica si eu am vrut sa mi le iau.
Shimano Big Baitrunner XT–A este noul model şi se găsesc, de Ultegra C14 nu ştiu ce sa zic.

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

salut!
ai mp
catch&release

CristianBadislav

Mesaj de CristianBadislav »

ci4 xsa shimano nu se gasesc la noi ... dar se gasesc in afara ..
Eu mi-am luat de afara si ma costat la fel cat la noi :D
Când vei fi tăiat ultimul copac, contaminat ultimul râu şi pescuit ultimul peşte, atunci îţi vei da seama că banul nu poate fi mâncat. ·.

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Depinde...tine pana la urma de placerea,obisnuinta si gusturile fiecaruia.Daca participi si prin concursuri cu ele,eu unul prefer big baitrunner xt–a lc dintr un motiv foarte simplu,cand trebuie sa intep nu am nevoie de ambele maini libere.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Vali Secui

Mesaj de Vali Secui »

George-Alexandru scrie:Depinde...tine pana la urma de placerea,obisnuinta si gusturile fiecaruia.Daca participi si prin concursuri cu ele,eu unul prefer big baitrunner xt–a lc dintr un motiv foarte simplu,cand trebuie sa intep nu am nevoie de ambele maini libere.
Da nu ştiu ce sa zic , big baitunner xt–a are un avantaj :baitranner–îl pe spate , dar la ultegra ma avantajata faptul ca vin cu tamburi de rezerva şi asa a–s mai economisi vreo 1000lei fata de big baitrunner.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”