NASH WIDEBOY vs FOX FX FLATLINER

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Toderas Bogdan
Puncte: 0

Mesaj de Toderas Bogdan »

As dorii pareri pro si contra din partea detinatorilor, nu a scenaristilor.... Multumesc!

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Hai ca v-ati murdarit toti tastaturile de scenarita
Mai e un topic asemanator facut de mine , vezi functia Search

Sent from my iPad using Tapatalk

lucian_dj

Re: NASH WIDEBOY vs FOX FX FLATLINER

Mesaj de lucian_dj »

Depinde ce vrei de la un pat am avut Flatliner si am trecut la Nash Air Frame SS Emperor asta pentru ca in 99% din iesiri merg cu sotia si 2 paturi 2 saci umpleam portbagajul ca structura am impresia ca Fox sta mai bine e mai solid la Nash ai avantajul sacului incorporat si a saltelei detasabile e bine sa vezi inainte sa probezi.

dogpuf

Mesaj de dogpuf »

Detin de 2 ani flatliner si ma gandesc din ce in ce mai des sa trec la wideboy. Ca diferente ar fi faptul ca patul de la fox are 3 randuri de picioare fata de 4 randuri cat are cel d la nash si inca un lucru destul de enervant sistemul de ajustare a inaltimii picioarelor la flatliner e destul de greu de folosit in comparatie cu cel de la nash., ca sa nu mai zic ca dupa ce adjustezi toate picioarele te dor mainile..

dogpuf

Mesaj de dogpuf »

Si ar mai fi rozetele care ajusteaza spatarul merg destul de greu si asta chiar dinainte de a fi intins bine salteaua strangand de elastic.dintii sunt mai mici decat la nash.deci per ansamblu nash castiga si la capitolul asta.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”