Vand Fox -Harrison-Prologic-Shimano-Daiwa

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Bocan Lucian (bebe)
Puncte: 0

Re: Vand Fox -Harrison-Prologic-Shimano-Daiwa

Mesaj de Bocan Lucian (bebe) »

Nu are rost! Nu am specificat 15 RON neaparat! Am spus sa spui tu o suma 15-20 RON !sa nu uitam ca o carcasa noua e 55 lei! Ti-am dat 4 cu 130!Nu puteam sa iti returnez contravaloarea uneia noi!Nu am de unde sa fac rost de una noua deoarece nu am fabrica de EOS ! Imi pare sincer rau pt neplacerea creată dar nu e frumos ce faci aici pe forum din moment ce am vb la tel ca 2 oameni normali si te-am respectat! Știai numărul meu si nu cred ca nu ti-am răspuns sau te-am ignorat! Asta e ultima postare pe care o mai fac referitor la problema avuta cu tine! Multumesc frumos si numai bine!

Mihai Valca

Mesaj de Mihai Valca »

Si eu am cumparat un Sky Pod si 4 swinger MK2 de la Lucian si totul a fost super ok. Nu cred ca s-ar preta pentru o asemenea valoare (130 lei), la ceea ce insinuezi tu.
Si inca ceva, inteleg din postarea lui Lucian de mai sus, ca acesta ti-a propus sa trimiti coletul inapoi si sa iti returneze bani. De ce nu ai procedat asa daca ai fost nemultumit..., sau iti place sa te agiti si sa complici lucrurile fara rost:oops:
"Lansez precis la buza stufului si astept....... atacul nu m-a surprins"

exclusiv

Mesaj de exclusiv »

eu nu am avut pretentii,era vorba de obraz si seriozitate
ce sa zic...sa-mi fie rusine si ma iertati ca am indraznit sa arat care e problema de fapt...in ceea ce ma priveste ,eu m-am lecuit de recomandarile d-voastra...numai bine domnilor!

mircea pancu

Mesaj de mircea pancu »

@exclusiv
Nu inteleg de ce nu le trimiti inapoi daca nu-ti plac? Decat sa te tot dai victima p'aici? Whatever...
CSP FREECARP DEVA

OVIDIU MAILAT

Mesaj de OVIDIU MAILAT »

cred ca cel mai bine il sunai pe Bebe si rezolvai problema,eu il cunosc de mult nu cred ca a facut intentionat(dar va place sa iesiti in evidenta pe forumuri)

danicopros2
pescar de competitie

Mesaj de danicopros2 »

de tepar nici vorba, mai ales ca am anpachetat anpreuna carcasele si aveti cuv meu ca erau perfecte,ar cam trebui sa pui vina pe ,,FAN,, :idea: ar fi pacat din trun incident minor sa cada omul vinovat, om neserios, :? ca nu este adevarat si nu numai omul mai are la vanzare produse si nu -i pica bine ca si vanzator ,recomand om serios :wink:

Bocan Lucian (bebe)

Up!

Bocan Lucian (bebe)

Up!

ignatbogdannicu

Mesaj de ignatbogdannicu »

Mai este valabila 1 mulineta marker daiwa emcast advanced 5000 - 180 ron?......daca da as vrea si eu o poza.....o zi buna.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”