Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
TD-ul stiu ca este o mulineta buna, dar m-am obisnuit cu baitruner-ul, mi se pare mult mai comod.cornelserbu scrie:de ce nu ai luat in considerare si optiunea HAKUYO TD6000 ?
Multumesc, Emil!emilian bogdan scrie:Am avut si helicon si okuma pl.....eram fan banax pana sa folosesc okuma...... E net superioara okuma..... Acum am ultegra dar recomand cu incredere okuma. Raportul cel mai bun calitate pret.
Am studiat si variantele second hand de la Okuma PL 860:170-200 lei/buc. Nu renteaza sa iau SH avand in vedere ca am gasit pe okazii.ro, noi, cu 210-215 lei/buc.(ce-i drept, fara factura si garantie). La 3 bucati cate vreau eu, fac un minim de economie in detrimentul lucrului nou.marian_popescu scrie:Am avut helicon made in korea, nimic de reproșat după ani buni de serviciu. Poate doar jocul care apare la manivelă. NF am văzut o grămadă retur cu probleme de garanție, dar sunt și persoane care le folosesc de ani buni...folosite e mult spus, pescuit ocazional
Un plus la casting pentru banax
Powerliner am folosit câțiva ani buni și, chiar dacă par mai firave, au scos și crap de 20 de kg pe Dunăre. Sunt convins că și banaxul ar fi făcut aceeași treabă
Comparația între cele două s—a mai discutat în multe topicuri...
Oricum, în banii ăștia nu m—aș uita decât la variante second
Da-mi te rog mp cu link-ul forumului unde ai vazut navi xtb-urile.marian_popescu scrie:ma refeream la alte modele, nu okuma sau banax. navi xtb. sunt pe un alt forum 4 bucati la 800 d elei, omu zice ca in stare perfecta
oricum, dintre cele doua, as merge pe okuma