Cand il incordezi klumea in cuiele alea devine f stabil.daca vrei sa nu ai probleme la furtuni puternice il intorci cu spatele la vant si nu mai ai nici o treaba.Anaconda tepee twin skin 205 e putin mai lung ca al tau si diferenta e ca f ventilat.sa il folosesti cu placere
ingerasdefoc scrie:Cand il incordezi klumea in cuiele alea devine f stabil.daca vrei sa nu ai probleme la furtuni puternice il intorci cu spatele la vant si nu mai ai nici o treaba.Anaconda tepee twin skin 205 e putin mai lung ca al tau si diferenta e ca f ventilat.sa il folosesti cu placere
Multumesc pt. Sfat.
Da-i unui om un peste si el va avea ce manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Dupa lupte seculare in sfarsit l-am primit.L-am cumparat de la Tata Nitu din magazinul sau online si am platit 1000 de lei cu tot cu transport.daca l-as fi luat din magazin nou as fi dat 1800-1900 de lei.cortul este impecabil!
ingerasdefoc scrie:Dupa lupte seculare in sfarsit l-am primit.L-am cumparat de la Tata Nitu din magazinul sau online si am platit 1000 de lei cu tot cu transport.daca l-as fi luat din magazin nou as fi dat 1800-1900 de lei.cortul este impecabil!
Nu are winterskin, este un twin skin.Fara twin skin, nu il poti folosii cand ploua, bate vantul sau pe periodele reci ale anului.Twin skin-ul este inclus in pachet.
nu am mai pus twin skin-ul pt ca era si frig si ma si grabeam.l-am desfacut ca sa vad daca e totul e in regula.e IMENSSSS! cand il intinzi klumea e si mai mare.intr-adevar trebuie obligatoriu doi oameni ca sa il montezi din cauza suprafetei mari de lucru dar o data ridicat ai o camera de garsoniera