recomandare sac de dormit

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mastic
Puncte: 0

recomandare sac de dormit

Mesaj de mastic »

as dori sa imi achizitionez un sac de dormit pt. 3 sezoane (aprilie-noiembrie) nash trakker fox jrc????

tavi83

Re: recomandare sac de dormit

Mesaj de tavi83 »

mastic scrie:as dori sa imi achizitionez un sac de dormit pt. 3 sezoane (aprilie-noiembrie) nash trakker fox jrc????

Un sac foarte calduros si ideal pt 3 sezoane
este Trakker Big Snooze+ .Si nu ocupa nici mult spatiu atunci cand este strans.
Chertes Octavian < C&R >

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

foarte bun este si Gardner 3 Seasons Crash Bag
http://www.totalfishing.ro/sac-de-dormi ... 10069.html

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

tavi83 scrie:
mastic scrie:as dori sa imi achizitionez un sac de dormit pt. 3 sezoane (aprilie-noiembrie) nash trakker fox jrc????

subscriu.... :wink:
slowly we rot- by Obituary

zander

Mesaj de zander »

Ca sa nu mai deschid un alt topic , ma intereseaza o parere despre sac senzor alaska , vreau un sac calduro ca mai nou pescuesc in conditii de iarna pana la -5 ;) are cineva , stie cum se comporta si daca este ceva mai bin la aceeasi bani va rog o recomandare ,
Multumesc!!

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

viking de la senzor :wink:

dogpuf

Mesaj de dogpuf »

Detin fox evo ts si sunt f multumit de el..si nu pot decat sa ii reprosez ca uneori este cam caldulos chiar si fara paturica cu care vine. De fapt si la temperaturi de 10 grade si vant intr.un cort mai putin izolat si fara groundsheet am dormit ca ursu fara vise. Cei drept eram echipat cu undersuit din lana merinos insa tot asa nu aveam paturica din interior careia , pt mine cel putin nu ii vad rostul, pt ca iarna nu merg la pescuit.
Am impresia ca modelul de la fox Evo S este exact modelul Evo TS ,pe care l.am descris mai sus, insa fara paturica de la mijloc si implicit mai ieftin . Se poate observa din poza de prezentare a ambelor modele.
Nu strica sa probezi in magazin mai multe modele puse pe un pat de dimensiuni apropiate cu al tau si sa te bagi efectiv in el ca sa vezi daca iti ramane spatiu sificient sa te rasucesti cand e inchis sa cat de usor se deschide in caz ca iti deranjeaza visele vre'un mustacios pofticios :D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

zander scrie:Ca sa nu mai deschid un alt topic , ma intereseaza o parere despre sac senzor alaska , vreau un sac calduro ca mai nou pescuesc in conditii de iarna pana la -5 ;) are cineva , stie cum se comporta si daca este ceva mai bin la aceeasi bani va rog o recomandare ,
Multumesc!!
daca ai spatiu (este f voluminos) nu sta la discutii ! ca dovada, noi am terminat stocul din decembrie, mai poti gasi doar la partenerii on-line... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

danr

Mesaj de danr »

salut,
din experienta proprie iti spun ca de fapt nu exista trei sezoane
exista sac de vara si sac de iarna
intr-un un sac care sa iti fie bun in aprilie sau noiembrie iti va fi foarte cald vara si nu vei putea sa te bagi in el
deci mai degraba sac mai-octombrie :), caz in care nu iti trebuie un sac foarte calduros, trebuie sa fie confortabil si sa te acomodeze atat in noptile mai recisoare de mai sau octombrie, cat si in perioada de vara
eu folosesc gardner 3 sesoane pentru vara si toamna cand e relativ ok vremea, este foarte confortabil si nu foarte gros
de la mijlocul lui octombrie, in functie de temperaturi, trec pe un sac de iarna

jdmishere

Mesaj de jdmishere »

robyvan scrie:
tavi83 scrie:

subscriu.... :wink:
cofirm ....si nu e scump ;)
Dragos MARDARE
CS APS

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”