Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
nit_matias scrie:Din cate stiu eu nu, dar exista cardavantaj
exactcristirac1980 scrie:nit_matias scrie:Din cate stiu eu nu, dar exista cardavantaj
si asta cum functioneaza? te crediteaza ei cu suma ceruta ( cu care platesti la magazin) si pe urma iti iau eu suma inapoi in rate + dobanda aferenta?
faci un card la ei ai apoi mergi sa iti cumperi ce vrei.vanzatorul va primi banii iar dumneavoastra ve-ti plati esalonat la banca suma imprumutata.cristirac1980 scrie:nit_matias scrie:Din cate stiu eu nu, dar exista cardavantaj
si asta cum functioneaza? te crediteaza ei cu suma ceruta ( cu care platesti la magazin) si pe urma iti iau eu suma inapoi in rate + dobanda aferenta?
DA OK, am inteles partial...sesam scrie:faci un card la ei ai apoi mergi sa iti cumperi ce vrei.vanzatorul va primi banii iar dumneavoastra ve-ti plati esalonat la banca suma imprumutata.cristirac1980 scrie:nit_matias scrie:Din cate stiu eu nu, dar exista cardavantaj
de ex:
Navomodelele vandute de mine se pot achizitiona in rate (6 sau 12)card avantaj iar comisionul va fi suportat de mine.daca intarzii cu ratele la banca atunci si numai atunci se va aplica o penalizare ....respect.