Plata in rate

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

cristirac1980
Puncte: 0

Plata in rate

Mesaj de cristirac1980 »

salutare,
sti cumva sau mai bine zis exista la ora actuala magazine de pescuit cu plata in rate?

multumesc.

nit_matias
Pescar de competitie

Re: Plata in rate

Mesaj de nit_matias »

Din cate stiu eu nu, dar exista cardavantaj
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

cristirac1980

Mesaj de cristirac1980 »

nit_matias scrie:Din cate stiu eu nu, dar exista cardavantaj

si asta cum functioneaza? te crediteaza ei cu suma ceruta ( cu care platesti la magazin) si pe urma iti iau eu suma inapoi in rate + dobanda aferenta?

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

cristirac1980 scrie:

si asta cum functioneaza? te crediteaza ei cu suma ceruta ( cu care platesti la magazin) si pe urma iti iau eu suma inapoi in rate + dobanda aferenta?
exact
Vice Campion National 2014

Ion Mironov

Mesaj de Ion Mironov »

cristirac1980 scrie:

faci un card la ei ai apoi mergi sa iti cumperi ce vrei.vanzatorul va primi banii iar dumneavoastra ve-ti plati esalonat la banca suma imprumutata.

de ex:

Navomodelele vandute de mine se pot achizitiona in rate (6 sau 12)card avantaj iar comisionul va fi suportat de mine.daca intarzii cu ratele la banca atunci si numai atunci se va aplica o penalizare ....respect.
Mironov Ion Valentin
http://www.barcute-plantat.com
0726424099

cristirac1980

Mesaj de cristirac1980 »

sesam scrie:
cristirac1980 scrie:

faci un card la ei ai apoi mergi sa iti cumperi ce vrei.vanzatorul va primi banii iar dumneavoastra ve-ti plati esalonat la banca suma imprumutata.

de ex:

Navomodelele vandute de mine se pot achizitiona in rate (6 sau 12)card avantaj iar comisionul va fi suportat de mine.daca intarzii cu ratele la banca atunci si numai atunci se va aplica o penalizare ....respect.
DA OK, am inteles partial...
varianta 1).
eu am cardul cu suma ceruta pe el ( ca orice car de credit/debit de la orice banca) , la dvs cand iau navomodelul platesc toata suma ( integral valoarea acestuia)...corect?
automat eu am o descoperire pe cardul avantaj care trebuie acoperita....ce nu inteleg eu este de unde stie banca numarul de rate? adica de unde stie ca e 6 sau 12 etc etc? eu poate o sa acopar "gaura" in 3 transe etc.
sau ma angajez eu la dvs ca o sa-mi acopar descoperirerea de pe card in 12 transe sa zicem?
varinata 2).
faceti dvs si banca ceva contract prin care banca se angajeaza catre dumnneavoastra ca o sa-mi ia mie banii in 12 transe de pe card?

Ion Mironov

Mesaj de Ion Mironov »

si asta cum functioneaza? te crediteaza ei cu suma ceruta DA ( cu care platesti la magazin) si pe urma iti iau eu suma inapoi in rate DA DAR FARA DOBANDA.ARE DOAR UN COMISION PE CARE IL SUPORT EU CA SI PRODUCATOR VANZATOR+ dobanda aferenta?[/quote]

de ex:

Navomodelele vandute de mine se pot achizitiona in rate (6 sau 12)card avantaj iar comisionul va fi suportat de mine.daca intarzii cu ratele la banca atunci si numai atunci se va aplica o penalizare ....respect.[/quote]

DA OK, am inteles partial...
varianta 1).
eu am cardul cu suma ceruta pe el DA ( ca orice car de credit/debit de la orice banca) , la dvs cand iau navomodelul platesc toata suma DA( integral valoarea acestuia)...corect?DA
automat eu am o descoperire pe cardul avantaj care trebuie acoperita....DA ce nu inteleg eu este de unde stie banca numarul de rate? DE LA APARATUL MEU(POS)adica de unde stie ca e 6 sau 12 etc etc? eu poate o sa acopar "gaura" in 3 transe etc.POSIBILITATEA ESTE EFECTUATA ATUNCI CAND FACE-TI CARDUL
sau ma angajez eu la dvs ca o sa-mi acopar descoperirerea de pe card in 12 transe sa zicem?CU CAARDUL SE REZOLVA NUMAI CU BANCA.
varinata 2).
faceti dvs si banca ceva contract prin care banca se angajeaza catre dumnneavoastra ca o sa-mi ia mie banii in 12 transe de pe card?[/quote]DA
Mironov Ion Valentin
0726424099

cristirac1980

Mesaj de cristirac1980 »

ok, multumesc
am fost acum la banca si m-am dcumentat putin...
cu chstia asta am descoperit ca directorul mi-e tovaras bun :D
o sa fac cardul si mai discutam ....

Cristian Andrei

Mesaj de Cristian Andrei »

Salut,
Comerciantii care au posibilitatea sa faca aceste tranzactii, au incheiata o conventie cu banca.Tranzactiile se fac prin POS.In momentul efectuarii tranzactiei, vanzatorul are optiune de setare la pos plata in rate(aici se selecteaza si numarul de rate agreate de comerciant).In urma acestei tranzactii, se blocheaza suma platita pe contul cardului de credit, urmand ca pe masura ce se platesc ratele, suma blocata sa scada.

Toate bancile au site-uri dedicate in care se promoveaza magazinele partenere.Nu ramane decat sa verifici la banca cu care lucrezi comerciantii parteneri.In mod normal tu nu platesti decat valoarea cumparata, impartita la nr.de rate si comisionul anual de administrare... :wink:

Spor!

Ion Mironov

Mesaj de Ion Mironov »

Corect Andrei multumim
Mironov Ion Valentin
0726424099

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”