Am rugamintea la un moderator sa inchida acest topic deja s-a trecut in alta latura si au inceput jignirile din partea acestor domni care nu pot contracara subiectul decit prin jigniri .
Raportează acest mesaj
Sa faci ca Heinea da nu-i spui pa toti lu MONDIALU !!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate".
Si ca mintea dv de intelectuali convinsi TREBUIE SA OBLIGE si pe altii sa gindeasca la fel ca voi ?
Cum sa-ti explic ... actiunea de a "obliga pe cineva sa gandeasca" e o conctructie oximoronica (termenii ei se exclud reciproc). Daca tu insuti nu gandesti (din proprie initiativa) nimeni nu te poate obliga s-o faci.
Si apoi devii chiar caraghios: dupa ce te-ai chinuit atat sa ne arati ce esti intr-adevar ... te superi ca, in sfarsit (cu greu, sa ne fie rusine!), am inteles!
In rest, relaxeaza-te, ai noroc: nu traim in Sparta!
P.S. Nu conteaza foarte mult de unde esti, ci ... incotro (spre ce) te indrepti.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!
Allen Besnovich scrie:Cum ar fi viața fara muzică !?
Nu cred că vrem sa aflam, dar știm cu toții cum este cu muzică, toti ascultam, indiferent de genul preferat.
Asa ca luna asta, este disponibil un nou set (mix) semnat Allen Besnovich. Este înregistrat în studio, nu în club, facut mai "slow" tocmai pentru a putea fi ascultat si acasă. Sau în masină. Sau unde vreți voi
Enjoy!
"Allen Besnovich - Deep Feelings (February 2014 Mix)"
Felicitari pt mix....respect,
o perioada ('93-2004) am mixat si eu, am trecut de la casete la CDJ 500 , dar am ramas fan muzicii ''house'' imi place si azi foarte mult,recunosc ca nu mai sunt la zi cu ce apare dar o piesa ''lucrata'' imi trezeste amintiri....