Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Multumesc pentru sugestie. In fiecare an tinem cont de astfel de idei.CRAPULL scrie:In proiectele pe care le desfasurati in aceasta primavara nu aveti in plan si producerea unui cort 3m L. pe 4 adancime cu 1.80 h impermeabil 100% si 2 ferestre mari pe spate in PLUS CEL MAI INPORTANT podea cusuta (lipita) sa nu intre apa. Ar fi o premiera nemaipomenita in Romania. Nu ar strica si niste buzz bari din inox de 2-3-4 posturi.Ce ziceti nenea Dan merita incercat? Cu respect .
In principiu ambalarea este diferenta dintre cele doua produse. Diferente mecanice nu am sesizat.Silviu.P scrie:Ca sa nu mai deschid alt topic, am si eu o intrebare.
Ce diferenta e intre firele MAXXX DISTANCE si FLUO M-LINE?
Multumesc!
Este un fir maleabil , cu o mica elasticitate si rezistent la nod .Silviu.P scrie:Multumesc de raspuns, dar intervin cu o alta intrebare, caci nu am gasit pe nicaieri raspuns.
Ce caracteristici au firele(moale, rigid, elongatie, memorie, etc)?
Ma intereseaza pentru dimensiunea 0,20.
Folosesc MTX 14 din 2011 cu o medie de 20-25 partide/an. N-am observat absolut nicio modificare de parametri la aceasta lanseta. Se comporta ireprosabil.aurelian_solomon scrie:Buna, MTX 14 isi pierde din rigiditate in timp?