Plata in rate

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

cristirac1980
Puncte: 0

Re: Plata in rate

Mesaj de cristirac1980 »

Cristian Andrei scrie:Salut,
Comerciantii care au posibilitatea sa faca aceste tranzactii, au incheiata o conventie cu banca.Tranzactiile se fac prin POS.In momentul efectuarii tranzactiei, vanzatorul are optiune de setare la pos plata in rate(aici se selecteaza si numarul de rate agreate de comerciant).In urma acestei tranzactii, se blocheaza suma platita pe contul cardului de credit, urmand ca pe masura ce se platesc ratele, suma blocata sa scada.

Toate bancile au site-uri dedicate in care se promoveaza magazinele partenere.Nu ramane decat sa verifici la banca cu care lucrezi comerciantii parteneri.In mod normal tu nu platesti decat valoarea cumparata, impartita la nr.de rate si comisionul anual de administrare... :wink:

Spor!

pai stai putin...
eu nu am cum sa merg la comerciant in alt oras la POS sa fac o tranzactie....

Cristian Andrei
Puncte: 0

Mesaj de Cristian Andrei »

Exista posibilitatea ca aceste plati sa se efectueze prin e commerce(serviciul de plata online direct pe site-ul comerciantului), daca comerciantul a dorit implementarea acestui serviciu.Sincer, eu nu am vazut nici un site ce comercializeaza articole de pescuit sa fi implementat serviciul de plata cu cardul(aici ma refer strict la sistemul de rate).

Din cunostintele mele,sunt cateva magazine mari in Bucuresti(magazine care vand si online),care au implementat acest sistem in magazinul fizic si ma gandesc ca e chestiune de timp pana apar si pe on line.Iar pe lannga sistemul de rate exista si un program de loialitate ... :wink:

razvan nafornita
Pescar de competitie

Mesaj de razvan nafornita »

cristirac1980 scrie:salutare,
sti cumva sau mai bine zis exista la ora actuala magazine de pescuit cu plata in rate?

multumesc.
SC ENERGOTEAM FISHING SRL , Constanta , Cu card de credit Alpha Bank , 9 rate egale , dobanda 0 , comision 0

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”