Lansete shimano beast master bx 3,6 m 3.25

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
catalinSM
Puncte: 0

Lansete shimano beast master bx 3,6 m 3.25

Mesaj de catalinSM »

Salut!
Am lansetele din primavara 2013 si astazi dupa o sedinta de casting cand m-am uitat le cea pe care am folosit-o am vazut ca are santuri pe pastila din varf spre exterior.Nu mari dar se vad si se simt la pipait
M-am uitat si la celelalte si am gasit acelesi lucru.
Monofilamentul folosit este sufix tritanium neon orange de 2,28, inaitasul este tuf line duracast de 15 kg, plumb de 110 g folosit azi, in general momitor si plumb de 90-100 .
De unde sa fie santurile ale ca ma luat durerea de cap cand am vazut, daca sa mai intamplat la cineva si ce a facut(a schimbat inelul, l-a lasat asa, a schimbat lanseta :cry: )

pilbak levente

Re: Lansete shimano beast master bx 3,6 m 3.25

Mesaj de pilbak levente »

poti schimba numai pastila,si eu la ale mele am observat o uzura minima la ceramica dar ele mele nu sunt noi sunt din 2010

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

catalinSM scrie:Salut!
Am lansetele din primavara 2013 si astazi dupa o sedinta de casting cand m-am uitat le cea pe care am folosit-o am vazut ca are santuri pe pastila din varf spre exterior.Nu mari dar se vad si se simt la pipait
M-am uitat si la celelalte si am gasit acelesi lucru.
Monofilamentul folosit este sufix tritanium neon orange de 2,28, inaitasul este tuf line duracast de 15 kg, plumb de 110 g folosit azi, in general momitor si plumb de 90-100 .
De unde sa fie santurile ale ca ma luat durerea de cap cand am vazut, daca sa mai intamplat la cineva si ce a facut(a schimbat inelul, l-a lasat asa, a schimbat lanseta :cry: )
inaintasul si plumbul conteaza mai putin...santul nu s-a facut din aruncare
mie nu mi s-a intamplat asa ceva nici macar la lansetele pentru delta luate din dragon
ia legatura cu dan mitranescu si pune niste pastile ca lumea la inelele de varf
Cornel Serbu
Friends Carp Team

catalinSM

Mesaj de catalinSM »

Pai daca nu din aruncare atunci cum ?
si la toate la fel.
inelele p..dii Shimano Hardlite.
Daca nu as fi avut grija de ele(bazuka,sterse,de radeau toti prietenii de mine ca parca as fi avut HI-S) as fi zis.
Ceva o sa fac, vb si cu Dan Mitranescu.
Am crezut ca sa intamplat si la altii.

grasile

Mesaj de grasile »

Am si eu modelul respective, folosesc fir textile, nu am probleme la inele .Poate ai avut ghinionul la un lot de lansete cu pb. la inele.Si apropo, doua sunt luate de la magazinul Ladik.
Santurile se fac de la firul textil, mai ales in drill cand se utilizeaza textil gros si de proasta calitate..Dar se schimba pastila sau chiar inelul de varf, daca e cazul fara problem.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”